bazylms Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 No i stało się - znowu tu jestem. Ostatnio w dziale króluje Cesarska flota, ale mój całkiem przypadkiem trafił w obecne tyndy. Planowany był już za czasó budowy Dreda. Ale jak to się mói - od przybytku głowa nie boli tak więc będę was tu maltretował budową tego modelu. Na początek tradycyjnie - fotka pudła. Zestaw będziw wzbogacyny o blachy Edka, pokład Shipyarda, lufy Mastera i może coś tam jeszcze - się zobaczy w trakcie. Na razie kadłub na sucho. Kupiłem bulaje, ale jeszcze nie przyszły. Dlatego kałub na razie będzie nie ruszany. Zobaczymy potem w którym kierunku pójdę. No widzę że Hasa ma podobne "inteligentne" pomysły na rozmieszczenie wypychaczy. Tu dwa pokłady na których są zainstalowane kominy. Na razie tyle. Teraz walczę z kominami, ale na razie nie ma co pokazywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 No końcu cos za co dostajesz krasnale tylko jeszcze fotki popraw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Lutego 2021 Super Moderator Share Napisano 6 Lutego 2021 Kiedy ja to kleiłem.... ? Chyba z 10 lat temu..... Albo więcej Przyglądam się z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Zasiadam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 obecny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Porwałem się na Musashi w tej skali,będę obserwował,czegoś może się od Kolegi nauczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 19 godzin temu, jarek napisał: Porwałem się na Musashi w tej skali,..... a gdzie warsztat ... ???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Młodzież nie nauczyła mnie jeszcze na tyle obsługi komputera żebym sobie sam poradził.Morze za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Marca 2021 Autor Share Napisano 7 Marca 2021 Kominy skończone. Teraz można wziascsie za kadłub. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 Cały czas coś się dzieje, ale było więcej rozkminy niż samej roboty. Kadłub oklejony do natryskiwania pasów poszycia. Kominy pojechane podkładem. W dwóch miejscach CA zalał mi oczka na drabinkach, ale nie ruszam ich już. Będzie musiało to zaginąć w tłumie. Nawiewniki rozwiercone, jeszcze będą frezem wewnątrz poprawiane. Rozwiercone otwory na łańcuchy kotwiczne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 Sie mi podoba. Działaj Krzychu dalej. Fajnie popatrzeć na porządną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 oj będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2021 Autor Share Napisano 25 Marca 2021 Się zobaczy. Na razie montaż nie nastręcza wielkich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 W dniu 25.03.2021 o 20:36, bazylms napisał: Na razie montaż nie nastręcza wielkich problemów. jak tam montaż chluby adm.Togo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2021 Autor Share Napisano 15 Listopada 2021 Na razie pracuje nad malowaniem dna. Mam trochę kiepski okres jeżeli chodzi o czas. Może na początku grudnia coś się poprawi. Chwilowo wygląda to tak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 też z uwagą się przyglądam budowie...czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi