Cypis Napisano 16 Lipca Napisano 16 Lipca Revell na 2027 rok szykuje wydanie modeli Harrier GR.1/GR.3/Trainers/Sea Harrier Cytuj
Cypis Napisano 27 Lipca Napisano 27 Lipca Firma A.M.U.R.Reaver wydaje żywiczne konwersje do modelu Revell Bf-109G , więc mozna sobie znacznie powiększyć rodzinkę Messerków: - 3D3231 Bf109G-6/AS Early - 3D3232 Bf109G-6/AS Late - 3D3233 Bf109G-10 Erla - 3D3234 Bf 109G-10 - 3D3235 Bf109G-14AS Cytuj
barszczo Napisano 27 Lipca Napisano 27 Lipca Instrukcja Hurricane od Kotarian do pooglądania: https://www.kotare-models.com/products/k32015-kotare-132-hurricane-mki-early 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 3 Sierpnia Napisano 3 Sierpnia Mają być nowe dwie wersje : możliwe że już było , jeśli tak to sorry - dajcie znać to się usunie Cytuj
Jaro Napisano 3 Sierpnia Napisano 3 Sierpnia Model,był już prezentowany,to znalazłem dziś szperając i,mało się kawą nie oplułem... 2 Cytuj
barszczo Napisano 7 Sierpnia Napisano 7 Sierpnia Zapowiedzi Zoukei Mura. Jak nie było, to nie było, czyli kolejny garbaty Mustang: i kolejny, późny Gustaw 6: Cytuj
BRAVO112 Napisano 8 Sierpnia Napisano 8 Sierpnia mój " garbaty" Mustang byl oczywiście z Revella Cytuj
Cypis Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia KEPmodels wyda w druku 3D modele śmigłowców Ka-15 i Mi-1A w skalach 1/32 , 1/35 , 1/48 i 1/72 Cytuj
barszczo Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia (edytowane) W październiku Edek wyda swojego Konika w wersji Birdcage, malowanki poniżej i będzie jeszcze jedna: Jako piąte malowanie poproszę tego: Edytowane 17 Sierpnia przez barszczo 1 Cytuj
mirage3 Napisano 22 Sierpnia Napisano 22 Sierpnia (edytowane) W dniu 8.08.2026 o 00:59, barszczo napisał: Zapowiedzi Zoukei Mura. ... i kolejny, późny Gustaw 6: Jest i pudeło dla 109ki. >>KLIK<< Edytowane 22 Sierpnia przez mirage3 Cytuj
Cypis Napisano 22 Sierpnia Napisano 22 Sierpnia KEPmodels wydaje w technologi 3D model myśliwca Bi-2/3 Cytuj
barszczo Napisano 25 Sierpnia Napisano 25 Sierpnia Jest pudełko na październikowego Edkowego Konika: Cytuj
barszczo Napisano 26 Sierpnia Napisano 26 Sierpnia Malowanki na D520 od DoraWings. Dla przypomnienia, bo sam zapomniałem, model będzie dostępny we wszystkich trzech skalach: Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 26 Sierpnia Napisano 26 Sierpnia W samolocie Carriera (i pewnie pozostałych też) trzeba będzie ciachać kalkę na ogon, bo wzajemne odległości poszczególnych sekcji napisów są złe. A jeszcze śmieszniej byłoby, jakby dali to razem z kolorowymi pasami, bo te są jeszcze bardziej złe. Poza tym napis "Loup Garou" pod kabiną jest w instrukcji źle położony, a jak się pozycję skoryguje według zdjęcia to moim zdaniem i tak będzie za duży. Układ plam kamuflażu też warto zweryfikować ze zdjęciami, bo to, co tu narysowano, to jest bardzo na oko. (jakby ktoś nie miał francuskich publikacji do zweryfikowania mojego marudzenia, jeden z forumowiczów wrzucił 2 fotki No. 98 na bloga: https://kendziorblog.com/2025/11/19/dewoitine-d-520-c-1-azur-132/ ) Pozostałych malowań nawet mi się nie chce w tej sytuacji weryfikować... 1 Cytuj
barszczo Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia Najświeższa zapowiedź od LukGraph. Po Lublinie R.XIII, nadlatuje poprawiony DH89 Dragon Rapide. Oprócz skali 1:32, będzie też 1:48 i być może 1:72: 1 Cytuj
jachud3 Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia @Thalgonis modelarskie prawo Murphy'ego, narzekałeś że nie ma innego modelu niż staroć Hellera 1 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia Godzinę temu, jachud3 napisał: @Thalgonis modelarskie prawo Murphy'ego, narzekałeś że nie ma innego modelu niż staroć Hellera Przecież jest całkiem świeża 48ka z Armory: https://www.kfs-miniatures.com/1-48-dh-89-dragon-rapide-armory/ Cytuj
KFS-miniatures Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia tak pro forma, bo okazuje się, że zawartosc tego pudełka potrafi dla niektórych być zaskoczeniem 1/32 Heinkel He 162 Salamander - Hobby 2000 Cytuj
DiegoR Napisano Piątek o 11:28 Napisano Piątek o 11:28 Juz niedlugo, do pieknego nowego modelu Revella w 1/32... TM32077 Gloster Meteor F.8 / FR.9 * 44-500 - Meteor F.8, Royal Danish Air Force, 1953 - Dark Green / Dark Sea Grey / Medium Sea Grey camo with colorful "Lörn" unit insignia; ( originally built for Egypt, 10 Meteors F.8 were embargoed and delivered to Danmark instead) * ١٤٢١ / 1421 - Meteor F.8, Egyptian Air Force, 1956 - Aluminium scheme; ( armed with 8 Sakr rockets - the same as used a.o. on EAF MiG-17Fs, MiG-15bis, Vampires and Yak-11s - they flew combat missions against Israeli positions in the Sinai during the October 1956 war) * ٤١٩- Meteor F.8, Syrian Air Force, 1956 - Dark Green / Light Earth / Azure Blue camo ( SyAF Meteors were credited with the downing of a RAF recce Canberra over Syria in October 1956 ) * ٤٨١ - Meteor FR.9, Syrian Air Force, 1956 - Dark Green / Light Earth / Azure Blue camo; ( with overpainted side camera windows, used as fighter-bombers ) * FF-119 - Meteor FR.9, Ecuadorian Air Force, 1975 - Aluminium scheme with red nose and intakes as well as a blue nose stripe with blue & red stars. ( with overpainted side camera windows, used solely as fighter-bombers, armed with HVAR rockets, FF-119 being the very last Meteor in active service worldwide ) Cytuj
Cypis Napisano Sobota o 12:56 Napisano Sobota o 12:56 MDesign wydaje drukowany model samolotu LVG B.II Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi