Marek Świderski Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 No widzisz a bylo prawie a tak jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 ładna kaczuszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Jak się ma model do oryginału? Od lat słychać, że w sumie jest to bardziej bis - jak to jest z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Nie chcę polemizować, chciałbym znać Twoje zdanie. Mam ten model, mam też żywiczne dodatki, które ponoć bardziej oddają wersję MF i w sumie nie bardzo wiem, na co się zdecydować, bo malowania do jednej i do drugiej wersji są bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Samolot PIERWYJ SORT bez dwóch zdań Choć godło nieco politycznie niepoprawne Mam jakiś sentyment do tych specjalnych malowań naszych ołówków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Choć godło nieco politycznie niepoprawne Prawdziwy pomorski kaczor a nie dziwaczny bazgroł jaki możemy oglądać na MiG-29 z 41ELT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Miodzio A gdzie reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 A gdzie reszta Ciesz się tym co jest Reszty mogło nie być Ledwo złapałem model jak wiatr go na tarasie ze stołu poderwał Mig-21 autentycznie latał. Wolałem nie dopuścić do lądowania... Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Mig-21 autentycznie latał. Coście chłopaki tam ciekawego mieli? Przecież wiadomo od zawsze, że odkurzacze nie latają, one są pchane pod wiatr !!! Swoją drogą fajny wiaterek musiał być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Mig-21 autentycznie latał. Coście chłopaki tam ciekawego mieli? Dzisiaj to już niestety nic... Ale wczoraj Marek serwował pyszną porterówkę... mniam.... Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Marek, tak calkiem przy okazji... Moglbys nieco przyblizyc Twoja technike wykonywania dzysz wylotowych? O ile to nie jest jakas "tajemnica sluzbowa" . Wygladaja one (te dysze) naprawde swietnie i wszelkie gotowe zestawy sie chowaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Też bym chętnie poznał tą metodę bo efekty świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 zajefajny, tylko mam pytanie, czy mu sie kola tak naprawde świeca, czy to wina zdjeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 Marku ja mam pytanie co do napisow. Wiem, ze orginal sam malowales i pewnie mial polskie napisy. Jak rozwiazales to w modelu ? Sam mam w planie Bis-a i MF-ke i z tego wlasnie powodu jakos sie hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam ! Model zacny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 fajne "Zelazko"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ty Marek, Ty Wszystkich tą porterówką częstujesz. A tak poprostu, żeby wódki się napić, tak wiesz, po polsku. Oj przyjedziesz Ty do stolicy Prus to zobaczysz. Tu z Zenonem i z Steinfurtem, Cię dopadniemy. Ja do tego czasu swoją mandarynkówkę zrobię, ale zmienię formułę (nie będę rozrabiał spirytusu) powinna być deko mocniejsza. Co do Miga...znasz moje zdanie na temat Twoich modeli. Jest tylko jeden człowiek, który może Ci zagrozić, ale nie będę wymieniał go z imienia...wiesz, licznik bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Tak dla ciekawości, to cóż się takiego wydarzyło że zdecydowaliście się skomentować model po ponad 6u latach jego obecności w galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Hehe, może to byc jakieś wyjaśnienie, ale z drugiej strony nie są na forum od wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi