adam215 Napisano 6 Kwietnia 2021 Share Napisano 6 Kwietnia 2021 Do budowy wykorzystałem: blaszki Eduard, osłona chłodnicy Kamizukuri, plandeka z chusteczki, na pace MiniArt, Eureka, światła Elf, emalie humbrol. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Kwietnia 2021 Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Śliczniutki, na foto jak prawdziwy. Lekko przybrudzony - idealnie w mój gust! Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Kwietnia 2021 Share Napisano 7 Kwietnia 2021 A gdzie kpr Wichura i kapral podchorąży Daniel Łażewski „Magneto”, dowódca plutonu zwiadu motocyklowego. Ładny amerykaniec, na radzieckim żołdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2021 Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Bańki z bimbrem tylko mi tu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Bardzo klimatyczny, podoba mi się, brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 On 4/7/2021 at 2:10 PM, piotrkur said: Bańki z bimbrem tylko mi tu brakuje Bańki z bimbrem nikt by nie zostawił tak bez opieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 7 godzin temu, adi napisał: Bańki z bimbrem nikt by nie zostawił tak bez opieki. Uzbrojony po zęby tak więc strach podchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, adi napisał: Bańki z bimbrem nikt by nie zostawił tak bez opieki. No i się zagadka rozwiązała. Ne ma figurantów - nie ma bimberku. A teraz o modelu. Rzadko porywają mnie modele na kołach ale tym egzemplarzem jestem zauroczony. Plandeka świetnie wyszła i gra pierwsze skrzypce. Surowe malowanie i to przemyślane brudzenie z wyczuciem pasują mu jak diabli. Czuć epokę! Zdjęcie otwierające galerię - genialne. Gratuluję. Kiedy widzę taki model to i mnie nachodzi ochota, ale do niczego na półce by mi nie pasował Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Dziękuję za komentarze, fajna sprawa że wykonanie się podoba, Jak znajdę bańkę na bimber, na pewno dołożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 20 minut temu, adam215 napisał: Dziękuję za komentarze, fajna sprawa że wykonanie się podoba, Jak znajdę bańkę na bimber, na pewno dołożę. Napisz do Przemka może wytworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Nie ma takiej potrzeby, Chyba są z MiniArtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Autko jest super. Szkoda że dałeś tą plandekę a nie wyeksponowałeś deskę rozdzielczą i "kabinę kierowcy" no i jakby jeszcze były ugięte kółka z napisami z DEF-a to już byłby ideał. W sumie duży PLUS Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 W dniu 8.04.2021 o 19:49, Adamo722 napisał: Napisz do Przemka może wytworzy Można wlać w kanister.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 3 godziny temu, piotrkur napisał: Można wlać w kanister.. Jak na filmie "Gdzie jest generał". Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 8 minut temu, Adams M1A1 napisał: Jak na filmie "Gdzie jest generał". Pozdr. A. Albo "Rzeczpospolita babska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Bez plandeki wyglądał by jak ,,większość'', z plandeką jest trochę inny. Coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 9 godzin temu, adam215 napisał: Bez plandeki wyglądał by jak ,,większość'', z plandeką jest trochę inny. Coś w tym stylu. To nie ma co się zastanawiać tylko kupować taką 76-ę ZiS-3 z MiniArta, kleić, malować i podpinać do tego Beepa , będzie jak ze zdjęcia . Pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Może kiedyś jak będzie więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi