Bzdura Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Chcesz powiedzieć, że zacytowałeś post z fotką i pomyliłeś fotki? Czy leci z nami pilot? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 13 Lutego 2022 Autor Share Napisano 13 Lutego 2022 Model stoi już na gąskach (co się powk******** przy ich zakładaniu to moje), dodałem też trochę rdzy na narzędzia aby się bardziej wyróżniały, poprawiłem washa. Przyciemniłem jeszcze lekko zapasowe gąski bo jakoś trochę kuły mnie w oczy. W sumie to chyba ostatnia aktualizacja, tego wątku zostało już tylko trochę dupereli do zrobienia. Mam nadzieję, że się podoba I jeszcze mała zapowiedź, tego co pojawi się w galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Lutego 2022 Share Napisano 13 Lutego 2022 Z jakiej firmy masz tą kalkę na gaśnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 13 Lutego 2022 Autor Share Napisano 13 Lutego 2022 (edytowane) Dostałem ją od znajomego, ale z tego co wiem to kupił je na ebayu Edytowane 13 Lutego 2022 przez MaciejW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Lutego 2022 Share Napisano 13 Lutego 2022 Osobiście bym może stonował trochę te metaliczne wytarcia na kołach i gąsienicach, czym je malowałeś ? wygląda na jakieś srebro lub aluminium, może coś ala gun metal szybciej , choć w sumie na zdjęciach czarno białych co wcześniej wrzucałeś tez są dość widoczne, w sumie to zawsze można je jeszcze wytłumić troszkę na etapie scalania z podstawką , generalnie to fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Lutego 2022 Share Napisano 13 Lutego 2022 (edytowane) Warto abyś konsekwentnie podszedł do tematu wytarć metalu w układzie jezdnym. Mam na myśli zupełny ich brak na kole napinającym oraz kołach jezdnych i rolkach - tu się zupełnie nic nie dzieje. Na gąsienicy zaznaczyłem obszar, który moim zdaniem jest zdecydowanie do przemalowania. Guma nie polerowała tego miejsca a jeśli już to stal nie świeciłaby się tak jak tu w barwie aluminium (?). Edytowane 13 Lutego 2022 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 13 Lutego 2022 Autor Share Napisano 13 Lutego 2022 Przygaszę trochę ten połysk. 26 minut temu, Evildead napisał: czym je malowałeś ? A.MIG-0621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Lutego 2022 Share Napisano 13 Lutego 2022 Tutaj do polerowania ja lubię proszek a miga polished steel jest troszkę ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 Zapraszam do Galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi