zaruk Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Słuchaj, bardzo fajnie to malowanie wyszło. Oczy to tylko kreseczką radzą malować (ci od figurek), białkówki nie białę tylko szare lub błękitne. Mundury cymes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Września 2021 Autor Share Napisano 11 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, zaruk napisał: Słuchaj, bardzo fajnie to malowanie wyszło. Oczy to tylko kreseczką radzą malować (ci od figurek), białkówki nie białę tylko szare lub błękitne. Mundury cymes. No i masz:) zgadza się, tak czy siak oczy próbowałem tak , tylko fakt białka u mnie białe , powinien być miks jak mówisz, albo z żołtym ala brudne, pózniej kreska pionowa powinna być brązowa? niebieska ,nie koniecznie czarna ehh , już wiem ze ta pierwsza kreska(oczy)musi być pewna, każde następna poprawka to lipa wychodzi , wszak tu nie ma miejsca na poślizg , mundury to sielanka przy gębach :)Kanister choć evil wyszedł Edytowane 11 Września 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 Figurki bardzo mi się podobają. Odzienie i twarze super, jedynie te oczy do poprawki. Popracuj nad tym i zasięgnij rady naszych speców od figurek bo smykałkę masz. Za to kanistry wyglądają jakoś tak... plastelinowo. Może przez zdjęcia na błyszczących elementach i brak washa i te obicia też takie mało naturalne mi się wydają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Września 2021 Autor Share Napisano 14 Września 2021 Troszkę popoprawiałem te oczy jak sie dało, jeszcze nad nimi nieco popracuję , bo na większych zbliżeniach widze ze mozna jeszcze nieco dokładniej ,ale chyba lepiej wygladają niz pierwsza wersja, po prawej stronie popoprawiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Września 2021 Autor Share Napisano 21 Września 2021 No i koniec zapraszam do galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 (edytowane) Flagę mogłeś z ciasta epoxy putty zrobić i szablonu cienką warstwę jak poniżej Edytowane 28 Września 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 28 Września 2021 Autor Share Napisano 28 Września 2021 46 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Flagę mogłeś z ciasta epoxy putty zrobić i szablonu cienką warstwę jak poniżej A weź i weź jak to trzeba umieć tak ja w takie pasty się jeszcze nie bawiłem nawet , trzeba obadać kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi