Bartini Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Siema czy ja dobrze widzę że blok silnika pomalowałeś metalikiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Silnik - Niebieski Metalic Skrzynia - Czarny Mat Napisałem, że silnik to fantazja bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 A ja chyba znalazłem malutki mankament. Wydaje mi się że litera "S" nad grillem jest krzywo przyklejona. Ale może to równie dobrze być tylko złudzenie optyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Chyba masz racje że złudzenie bo przyglądałem się to jest mniej więcej równo a na pewno nie tak krzywo jak widzę na tym zdjęciu.Ew to poprawie po dokładniejszych oględzinach heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Chyba masz racje, że złudzenie bo przyglądałem się to jest mniej więcej równo a na pewno nie tak krzywo jak widzę na tym zdjęciu.Ew to poprawie po dokładniejszych oględzinach heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 To co mnie najbardziej wpadło w oko to uchylona szyba oryginalny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Silnik ma podobny color jak w mojej jedynce ;P . Tak to świetna robota , ale czy osłona przeciw słoneczna nie jest jakas wygięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Ona nie była doklejona jest na niej jest taka folia chromowana i to ona się odkleiła już to poprawiłem, ale nawet jak jest dobrze to takie dziwne złudzenie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 A mi w tej osłonie brakuje halogenów. Ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Właśnie ta osłona jakaś taka pusta, a tak to fajny idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Albo pojawią się jakieś halogeny tam czy coś , albo napis zobaczmy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Scania fajna jeszcze lepiej będzie się prezentowała w efekcie końcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Scania niesamowita!!!Ja narazie mam na końcie tylko magnumke.Mam pytanie jak robisz te felgi na przód dające efekt tych szerszych opon?????Też już zamówiłem tą scanie i Bede ją robił tak ja svempas tą biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Piękne dzieło. Cud, miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Witam , Korzystając, że dzisiaj pogoda, nawet dopisuje to porobiłem kilka zdjęć ukazujących stan Scanii.Jak widać nie dużo już zostało, klika detali.Po przyjściu z sesji zobaczyłem nie które malutkie zaparowania od kleju i od razu to zmyłem, nie było miłe dla oka heh.Ogólnie parę rzeczy też trzeba poprawić mianowicie skrzynka tylnia , ale chyba będzie nowa tymczasem jest ta i na razie zostanie doczepić tylko klamkę na którą aktualnie czekam, no i pokombinować jeszcze z osłoną nad szybą. Zdjęcia Mała reklama Modelwork.pl Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Bardzo ładnie prezentuje sie scania Mam jednak małe ale, mianowicie na drzwiach pasażera widac jak by skórkę pomarańczy, natomiast na ramie zamienił bym folię na ryflówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Takie złudzenie jakieś na tych drzwiach tak jakoś lakier śmiesznie ułożony, ale to nie skórka. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 NO tak jest ładna, ale nie podoba mi się osłona słoneczna i światła Aza blachę na kabiną masz u mnie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Osłoną ciągle kombinuje i chyba pojawią się jakieś światła. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Model piękny ale ta osłona jest taka jakaś goła Mogłeś pomalowac przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 No naprawde smacznie i fajny chlapacz ;d . Dla mnie jest dobrze jak jest . Piękna prostota i fajna ta osłona przeciwsłoneczna jest . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Nie, zostaw tą osłonę, tylko krawędzie zaokrąglij, bo takich kantów nie może być stary ! Druga rzecz, która mi się nie podoba, to skrzynka z tyłu tak prymitywnie obłożona chromem i trzecia - zaczernij otwory rury wydechowej. Poza tym Scania prezentuje się bardzo ładnie Nie przesadź z dodatkami, bo już jest ich dość dużo A no i po lewej stronie na zabudowie ramy polecałbym wyciąć wnęke - to miejsce gdzie jest schodek, bo bez sensu to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Jak wyżej Wojtku pisałem, że skrzynka zostanie zmieniona bo również mi się nie podoba a co do rur dzięki za pomysł zobaczę i może zrobię tak jak mówisz.A co do dodatków już nic nie dojdzie tak mi się podoba i już zostaje mam identyczne zdanie jak Ty że już jest ich troszkę, ale akurat dodają uroku i nic już więcej nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Zarąbisty pomysł.Tylko ta rura wydechowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi