zegeye Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) To mój Boomie... Special Hobby 1/72. Z pudła.... wymagał nieco walki. Sorry za nieco prześwietlone foty... poznikały mi sznurki anten.... dałem jedną niezbyt wyeksponowaną gdzie widać że są.... (tak wiem mam kurz na matrycy.... nie wiem gdzie oddać do czyszczenia 8-( ) Edytowane 30 Maja 2021 przez zegeye 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 30 Maja 2021 Autor Share Napisano 30 Maja 2021 Juz są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Oo, mój ulubiony kandydat na samolot o najbardziej nie nachalnej urodzie. Niezły pokrak Dół mi się podoba, góra niby"jednolita" ale jak się poprzyglądać to jednak coś się na niej dzieje - delikatnie i bez walenia po oczach. Nawet to mi się podoba. Ciekawy smaczek z tym zielonym pokryciem usterzenia. Daję PLUSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Fajny grubasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Fajniutki! dokładnie to bym powiedział jak kolega AC/DC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Czerwca 2021 Share Napisano 1 Czerwca 2021 Śmieszny brzydalek. Coś jakby samolot kaczora Donalda Model oczywiście na plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 1 Czerwca 2021 Share Napisano 1 Czerwca 2021 Czepiacie się - zrobiony z tego co było pod ręką, zaprojektowany i sklecony w kilka miesięcy, a okazał się całkiem udaną konstrukcją i do tego przydatną. Urodny to może nie był, ale co, I-16 ładniejszy? A FW 190D - wyglądający jakby FW 190A nos przytrzasnęli i do tyłu boleśnie ciągnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Czerwca 2021 Share Napisano 1 Czerwca 2021 16 godzin temu, WujekAlice napisał: AC/DC Oj, słuchało się, słuchało 2 minuty temu, WujekAlice napisał: okazał się całkiem udaną konstrukcją I w dodatku to chyba prekursor samolotów ze skośnym skrzydłem. Czyli prawie taki odrzutowiec 3 minuty temu, WujekAlice napisał: nos przytrzasnęli i do tyłu boleśnie ciągnęli? Ja słyszałem że pilot dał po garach ale zapomniał hamulec puścić i się trochę blacha na okaptowaniu silnika rozeszła po długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Czerwca 2021 Share Napisano 2 Czerwca 2021 W sumie to podoba mi się jeszcze to olinkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi