Bengal Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Cześć, otwieram kolejne pudło, tym razem Panda Cougar 6x6 pudełko : zawartość : miłego oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Poszukaj zdjęć w necie. Jest parę fajnych malowań, niekoniecznie piaskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2021 W dniu 31.05.2021 o 18:58, mandrivecs napisał: Poszukaj zdjęć w necie. Jest parę fajnych malowań, niekoniecznie piaskowych. raczej będzie piaskowe, nie wiem jeszcze, przeglądam fotki, 40 sztuk 4x4 należały do PKW, a czy jakieś 6x6 ? Coś poklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Czerwca 2021 Share Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) ale Cię wzięło na te 6-kołowe nosorożce..... powodzenia w budowie, będę zaglądał EDIT ------------------------- fajne kamo mają makaroniarze : Edytowane 6 Czerwca 2021 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Czerwca 2021 Share Napisano 6 Czerwca 2021 Nie rozpędzajcie się tak z tymi kamuflażami, Cougar JERRV to nie Cougar. No chyba, że autor dopuszcza lekkie sci-fi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 W dniu 6.06.2021 o 09:18, kubisz napisał: Nie rozpędzajcie się tak z tymi kamuflażami, Cougar JERRV to nie Cougar. No chyba, że autor dopuszcza lekkie sci-fi. Sory za głupie pytanie ale jaka jest różnica między Cougar JERVV a Cougarem ? "The first Cougars were called HEV (hardened engineer vehicle), which became JERRV when the Army joined the program, and then MRAP for political reasons when the requirement for many thousands of units was issued." nie wiem ile prawdy w wikipedii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Zastosowanie pojazdów JERRV masz podane w rozwinięciu akronimu - Joint EOD Rapid Response Vehicle. A różnice pomiędzy wersją standardową (1. zdjęcie), a JERRV (2. zdjęcie) łatwo zobaczyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 I różnice po drugiej stronie: Może przyda Ci się to: https://archive.armorama.com/features/7141/index.htm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 super, dziękuję Ci bardzo, na stówę się przydadzą zdjęcia + warsztat. Zdjęcie w zimę kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Wychodzi na to że standard to wersja "tourist" bo dużo okien, a JERRV to wersja "szaber" bo dużo skrzynek do kitrania gadżetów .... sorry, wiem, wiem dowcip słaby ale nie mogłem się powstrzymać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 6 minut temu, M.A.V. napisał: Wychodzi na to że standard to wersja "tourist" bo dużo okien, a JERRV to wersja "szaber" bo dużo skrzynek do kitrania gadżetów .... sorry, wiem, wiem dowcip słaby ale nie mogłem się powstrzymać lodówki i plecaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Zrobiłeś tego Cougara? Masz jakieś foty? Szukam inspiracji bo będę dziada robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2023 Cześć, @SnajperTBG niestety nie, sprzedałem go nie miałem weny ani czasu by go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 Ok znam jego historię i ostatecznie wyląduje zaraz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2023 no to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 16 Lipca 2023 Share Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) Jak powiedziałem tak zrobiłem dokończyłem model upadłej Pandy. Prezentuje się mega! Dodałem żywiczne koła, kłódki na schowki i parę pierdółek. Myślę nad czujnikiem Rhino ale nie będzie widać wyciągarki. Czas na malowanie pustynne Edytowane 16 Lipca 2023 przez SnajperTBG 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lipca 2023 Autor Share Napisano 16 Lipca 2023 Nawet nie wiesz jak się cieszę, że on przetrwał tyle drogi i go skończysz ! wygląda super, już żałuję że go sprzedałem hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Jak mówił koksu nie ma opierda$$nia się poszedł podkład gunze:) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Lipca 2023 Share Napisano 19 Lipca 2023 Poszedł kolor Hataka USMC seria Orange Line. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Nocą troszkę czasu wpadło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Lipca 2023 Share Napisano 21 Lipca 2023 Pamietaj, że antena DUKE jest w innym kolorze. BFT również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 (edytowane) Będzie małe co nie co wpadło dzisiaj siadam za malunki:) ma ktoś fotki owego pojazdu których w Google nie ma ? Edytowane 28 Lipca 2023 przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Jakich fotek szukasz? Robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Chodzi mi o foty cougara w wersji saperskiej, a jak kto ma foty robota które są dobrej jakości to też będę wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi