Peter_D Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 (edytowane) No i się udało...temat już jakiś czas dowieziony do końca. Mistrzem malowania nie jestem, ale się starałem styrać drania Najważniejsze, że przeżył budowę domu i przeprowadzkę więc mimo czasu można uznać projekt za sukces. Poniżej wybrane fotki modelu oraz również link do całej galerii: https://www.galaxykits.com/gallery/wild-karrde-1350-autor-peter_d-2/ Warsztat tutaj: Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Peter_D 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 Nie mam pojęcia co to jest, ale podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 ciekawy wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2021 5 godzin temu, Klapouch napisał: Nie mam pojęcia co to jest, ale podoba mi się Wild Karrde transportowiec z Gwiezdnych Wojen. Mogłeś go nigdy nie widzieć w filmach bo i nigdy w nich nie wystąpił. Pierwszy raz pojawił się w książkach i gdzieś tam przemykał w grach na trzecim planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 Przede wszystkim duży plus za skracz i temat. Szkoda, że nie pokusiłeś się o choć minimalne zmodulowanie płyt, bo płaszczyzny idealne. Może to kwestia oświetlenia ale wydaje się monolityczny i nieco płaski. Dużo lepiej i ciekawiej spód się prezentuje, no ale to pewnie dlatego, że konstrukcyjnie i technicznie więcej tam się dzieje. Tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2021 @Rafał B Rzuć okiem na warsztat, tam chyba widać trochę lepiej jak jest szary kolor. Tez starałem się trzymać rysunków technicznych i nie wychodzić poza to co na nich było...a tam dopiero był płaski kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 2 minuty temu, Peter_D napisał: @Rafał B ... Wiem, widziałem, co nie zmienia faktu, że mogłeś go spróbować jednak trochę ożywić. No ale to Twój temat i wykonanie i przyjmuję to do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 17:50, Peter_D napisał: Wild Karrde transportowiec z Gwiezdnych Wojen.... tego to żem się nie spodziewał..... trzeba było dopisać w temacie wątku to by więcej oglądających się zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 Scratch nie scratch o dokładność trzeba dbać, to jednak widać z bliska, tylko, ale jednak. Zacieki w kosmosie to wciąż śliski temat, ale że to gwiezdne wojny, a tam wszystko można. Lucas zresztą sam powiedział, że ma prawa fizyki gdzieś. Fajny model, zwłaszcza że jedyny. Taką pracę trzeba docenić, bo nie każdy rzuci się na takie wyzwanie. Scratch zawsze robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 21 Lipca 2021 Autor Share Napisano 21 Lipca 2021 @copycat Hej, jesli chodzi o zacieki to to jest tak, że ten statek latał również w atmosferze więc tak to też można tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Fajnie wyszedł. Trochę podobny do stopy robota . Co do brudzenia . Panowie pamiętajmy że te statki lądowały na planetach wszelkiej maści .Od pokrytych roślinnością gdzie zapewne padały deszcze po pustynie gdzie jest mnogo kurzu. Tak czy inaczej. Niech mocz będzie z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Fajnie wyszedł, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi