Andrzej_LK Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Wpieriod! Dragon wzbogacony gąsienicami Parta. Pak z zestawu Attacku. i próba artworku pozdrawiam wszystkich. Żółwik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Żółwik! Żółwik w Russian Green! Zaiste, z gąskami blaszanymi ciężko poznać, że to 1:72! Gąski świetnie wyszły. Samo malowanie jest za bardzo "zgaszone", zbyt matowe. Ale to tylko moje wrażenia szczegółowe. Ogólne wrażenia są jak najbardziej pozytywne i właściwie ciężko się do czegoś przyczepić - wypada więc tylko powinszować udanego modeliku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 "Pięć piw zamawiam" zdaje się krzyczeć czołgista Model super, tylko numer jakiś taki w moim odczuciu za jasny. Pozdrawiam i gratuluje modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 model świetny, choć trzeba przyznać że czołgista raczej krzyczy "Patrzcie towarzysze! Jakiś samolot do nas leci!" wskazując na Stukasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 oki, rozpisuję konkurs na najlepszy tekst z cyklu "co czołgista chciał powiedzieć" bo gest rzeczywiście wieloznaczny :-) a resztę napiszę wieczorkiem. dziękuję za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Czołgista to szwab w ruskim przebraniu, pozdrawia hitlera. Model fajoski(podwozie!!!) tylko "przygasiło go to kurzenie. Ale i tak 5+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 oki, rozpisuję konkurs na najlepszy tekst z cyklu "co czołgista chciał powiedzieć" Nagroda główna: zestaw dziurek do durszlaka :-) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Fajny modelik. Chociaż załoganci jak dla mnie trochę za czyści. Butki nie ubłocone itp. Gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 NA BERLIN MURY ZDOBYWAĆ szło by rzec z taką załogą. Model fajny, osobiscie mi się podoba. Git . A fakt, radzieccy towarzysze broni powinni być bardziej ubrudzeni. Ten czołgista i jego prawica uniesiona do góry, bardzo kontrowersyjny wybryk. Bardzo fajnie. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Ten czołgista i jego prawica uniesiona do góry, bardzo kontrowersyjny wybryk. Bardzo fajnie. Może to jakiś "Wszechpolak" zamawiający piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 SWITENA ROBOTA!!! Az sie wierzyc nie chce ze to 1:72. !!!!! A Reggy zolwikowi przydalby sie jakis WASH i Suchy pedzel , bo nie widac zolwikowej faktury na skorupie :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 dziekuję Panowie za komentarze. zapomniałem napisać na początku, że czołgista jest produkcji MIGa a desant Preisera. wykończenie jest zgaszone, model pochodzi z okresu eksperymentów z pastelami i pigmentami, myślę , że jest dość realistyczne, choć wizualnie model nie jest aż tak efektowny. ale jak taki teciak jechał przez góry lasy i doliny latem to chyba zbyt ładnie wykończony nie był... kolor na numer dobrał Cartograph, teraz pewnie bym prysnął jakimś filterkiem ale przecież cały czas się uczę... buty sołdatów są potraktowane pigmentami co widać. może są ze świeżego uzupełnienia bo średnia przeżywalność w tym fachu wynosiła ponoć 5 dni. podniesiona ręka - dowódca kompanii prowadzi swoje czołgi... tylko kompanię muszę mu dorobić Reggy, a masz takiego żółwika w panzergrau albo w ambushu? tak przy okazji bardzo mi się spodobał. mogę go sobie wkleić zamiast zdjątka w profilu? Żółwik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Jeszcze ja, jeszcze ja Mi też się scenka podoba, tylko gdzie Ci ludzie mają oczy? Żółwie rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Fajowy. Mnie się bardzo podoba ta "klimatycznie" rozjechana armata. Ludkowie nieprzykurzeni bo dopiero co wsiedli ;-) A tankista po prostu pachę sobie wietrzy bo mu się zapociła od przytrzymywania włazu chłe chłe... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Pomysł na scenkę bardzo fajny , faktycznie trochę z tym kolorem coś nie do końca . Różne koła nośne i zdezelowane błotniki sugerują przejścia bojowe maszyny , brakuje mi tu bardziej zaakcentowanych otarć - choćby samym ołówkiem . Różnice błota można podkreślić lakierem bezbarwnym ( suche - matem , świeże - błyszczącym ) - ale to nie i tak fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Maja 2008 Autor Share Napisano 26 Maja 2008 o rany, rozszyfrowałeś mnie! czasem grywam w takich produkcjach żeby zarobić na modele i farby ;-) Turtle power to ładne hasło, prawie tak ładne jak power of detail... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Jadą chłopcy radarowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi