Ivan_Kolesnikov Napisano 23 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2021 Otrzymałem wczoraj. Przed nami kilka ekscytujących wieczorów)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 23 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2021 2 godziny temu, bulik58 napisał: Widze ze zrezygnowales z zestawowych trakow i zakladasz Friule , malowanie juz wybrales? Dziękuję! To jest Spade Ace. Będzie opcja SZU, ale która opcja nie została jeszcze podjęta, z paskami lub w kamuflażu pikselowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 4 godziny temu, bulik58 napisał: ło matko ale karakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 23 Sierpnia 2021 Share Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Śliczny! Wojna na Ukrainie, czy Syrii dostarcza niesamowitych inspiracji. Szkoda tylko, że kosztem ludzkiego cierpienia. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Knjaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2022 Przez długi czas nie pokazywał modelowego procesu z powodu wojny w kraju. Ale znalazłem na to trochę czasu. Co zrobił: zebrał ślady i „złote” części. Długo wahałem się, co zrobić z pływakami. Pomyślałem nawet, żeby w ogóle ich nie umieszczać. Ale przekonany. Przykleiłem je. Gąsienice w taśmach i dobrze zamontowane/zdemontowane. Wykonane potrójne. Wewnątrz film, który naśladuje ich blask. Ciąg dalszy nastąpi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 Cześć wszystkim! Kontynuuję pracę z BWP. Prawie wszystko na ciele. Zrobiłem dyszę paliwową, którą wskazali mi moi koledzy. Dodano szansę, że nie ma go w zestawie. Działają przednie osłony przed gąsienicami. No i oczywiście zrobiłem wejście antenowe) Gdzie bym bez niego poszedł))) Na ciele, jakby wszystko, przenoszę się do wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 Jeszcze kilka zdjęć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Lipca 2022 Share Napisano 31 Lipca 2022 Ładna robota, dużo dodatków. Model super prezentuje się po wymianie zestawowych kół oraz gąsienic na ruchome metalowe. Dodane liny i blaszki, podkreślają szczegół modelu. Brawo !!! Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 16 minut temu, robertmodelarz napisał: Ładna robota, dużo dodatków. Model super prezentuje się po wymianie zestawowych kół oraz gąsienic na ruchome metalowe. Dodane liny i blaszki, podkreślają szczegół modelu. Brawo !!! Tak trzymaj. Bardzo dziękuję za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Sierpnia 2022 Share Napisano 8 Sierpnia 2022 W dniu 23.08.2021 o 20:34, Ivan_Kolesnikov napisał: Dziękuję! To jest Spade Ace. Będzie opcja SZU, ale która opcja nie została jeszcze podjęta, z paskami lub w kamuflażu pikselowym Gdzie kupiłeś te gąsienice Spade Ace ? I jak można wiedzieć ile kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 15 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2022 W dniu 8.08.2022 o 16:49, Paweł Czarnocki napisał: Gdzie kupiłeś te gąsienice Spade Ace ? I jak można wiedzieć ile kosztowały ? Kupiłem je z pomocą przyjaciela z Chin. Koszt ich z dostawą to około 100 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Sierpnia 2022 Share Napisano 15 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Ivan_Kolesnikov napisał: Kupiłem je z pomocą przyjaciela z Chin. Koszt ich z dostawą to około 100 zł. No to czekamy na malowanie Kolego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 (edytowane) Witam! W końcu skończyłem budowę BWP. Wykonano nad nim dużo pracy. Każdy, kto zna ten zestaw, zrozumie. Ale na zdjęciu widać zbyt wiele złotych detali) Są momenty, których nie zrobiłem. Nie stawiałem sobie za cel osiągnięcia ideału, chciałem dokończyć kilka drobiazgów. I nie ma siły, żeby to skończyć. Jak jest - tak jest. Cieszyć się. Następnie malowanie))) Edytowane 19 Września 2022 przez Ivan_Kolesnikov 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 2 minuty temu, bulik58 napisał: Super wyglada ten bewup , widac ogrom pracy wlozonej w ten model. Czy oporzadzenie jest przyklejone na stale czy tez zlozone tylko do zdjec? Wielkie dzięki! Оporzadzenie jest przyklejone na stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Super robota z blaszkami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Zawsze podziwiam tych ktorzy skleja model ze wszystkimi duperelami a potem biora sie za malowanie , nigdy tego nie probowalem z obawy iz cos pojdzie nie tak. Zawsze tak robię, boję się później poplamić model klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 10 minut temu, bulik58 napisał: Jakie malowanko bedzie ostatatecznie? Pixele czy tez inne, na ostatniej wystawie w Jaworznie kupilem pare szablonow do malowania, pomiedzy nimi byly tez do pixeli. Pixel i z białymi krzyżykami. Ponieważ mieszkam niedaleko Charkowa, widzę na żywo takie samochody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 13 godzin temu, bulik58 napisał: Czyli tak jak ten MT-LB na zdjeciu ? Nie zazdroszcze ci tego widoku, jak mialem kontakt z BMP-1 w sierpniu, nawet zalapalem sie na krotka przejazdzke. Bede z ciekawoscia podgladal twoje zmagania przy malowaniu, Powodzenia Tak, piksel będzie taki. Dziękuję Ci! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 4 godziny temu, bulik58 napisał: BMP-1 byl bardzo fajna maszyna lecz jej czasy swietnosci minely juz dawno. Ale mimo to nadal walczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Ivan a blaszki jakiej firmy używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Pytam bo nasi sąsiedzi mają ciekawe blaszki swojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Kawał dobrej roboty z tym detalem. Wybrane przez Ciebie malowanie z pikselami bardzo ciekawe - szykuje się niezłe cacko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi