Adams M1A1 Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 16 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Ivan a blaszki jakiej firmy używałeś? Myślę że to były blaszki Voyagera o takie: https://www.martola.com.pl/en141/produkty60668/modern_russian_bmp_1p_ifv Też mam takie . Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 21 Września 2022 Autor Share Napisano 21 Września 2022 W dniu 20.09.2022 o 19:17, Bartosz Ciesielski napisał: Ivan a blaszki jakiej firmy używałeś? Voyager model PE 35547 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 21 Września 2022 Autor Share Napisano 21 Września 2022 21 godzin temu, TAW napisał: Kawał dobrej roboty z tym detalem. Wybrane przez Ciebie malowanie z pikselami bardzo ciekawe - szykuje się niezłe cacko Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 21 Września 2022 Autor Share Napisano 21 Września 2022 7 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Myślę że to były blaszki Voyagera o takie: https://www.martola.com.pl/en141/produkty60668/modern_russian_bmp_1p_ifv Też mam takie . Pozdr. A. Nie, ten zestaw jest odpowiedni dla BWP-1P. Użyłem innego, 35547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 21 Września 2022 Autor Share Napisano 21 Września 2022 2 godziny temu, bulik58 napisał: Taki zestaw kalkomani pasuje do BMP-1 Użyję masek, które sam zrobię:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 W dniu 27.09.2022 o 20:37, bulik58 napisał: Co slychac w temacie BMP-1 ? Teraz pracuję nad maskami pikseli. Wczoraj mieliśmy atak rakietowy na miasto, więc kilka dni nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Pomalowałem model na czarną ziemię. Następnie zacznę malować plamy na piksel. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 15 minut temu, bulik58 napisał: Na czarnym pixele? A zielony to gdzie jest ? Ciekaw jestem wygladu ostatecznego. Poszedłem z przeciwnej strony - czarnej ziemi. Ma żółte plamki, brązowe plamki i zrobię maski na piksel. A potem pomaluję to na zielono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 Gratulacje przyjaciołom! Malowany w podstawie, wykonany piksel. Potem filtr, krzyże i wszystko inne)) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Prawie jak Tetris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Nie pij wódki,nie pij wina, zrób bewupa Ukraina ! Super wygląda:) będzie jakaś załoga np z masterboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 13 minut temu, halset napisał: Prawie jak Tetris Zrobiłem, co mogłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 1 minutę temu, SnajperTBG napisał: Nie pij wódki,nie pij wina, zrób bewupa Ukraina ! Super wygląda:) będzie jakaś załoga np z masterboxa? Niestety figurki nadal są dla mnie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Ok ale jak nie ciwiczycsz to całe życie będą trudne pixele robiłeś na jakimś wzorniku czy jakiś inny patent. Kupiłem Bułata i chce go na pixele robić:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 27 minut temu, SnajperTBG napisał: Ok ale jak nie ciwiczycsz to całe życie będą trudne pixele robiłeś na jakimś wzorniku czy jakiś inny patent. Kupiłem Bułata i chce go na pixele robić:) Dziękuję Ci! Wyciąłem to z taśmy Tamiya z podziałkami 1 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Wygląda super Ivan też jestem ciekaw jakich kolorów używasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 9 godzin temu, bulik58 napisał: Super wyglada. Moglbys Ivan zdradzic jakich farb uzyles? 9 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Wygląda super Ivan też jestem ciekaw jakich kolorów używasz Dziękuję bardzo! Kolor podstawowy - Tamiya XF-89. Żółty Mr.Color 39, brązowy Mr.Color 41. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Witam! Maluję dalej. Filtr, kalkomania, krzyżyki. Dalej jest olej. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Teraz, bulik58 napisał: Fajnie ze temat nie umarl , ciekawie ten BMP wyglada Dziękuję! Czasu było mało ze względu na pracę, ale teraz wracam do swoich projektów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Jak narazie czysto, ładnie i wyraźnie. Dobry model się szykuje choć mam nadzieję, że na końcu już taki czysty nie będzie Ta zieleń to jak farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Super to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Jakieś dodatki przewidujesz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Kurczaczki pięknie zmalowany model.... aż wstyd, że go jeszcze nie skleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek12 Napisano 11 Stycznia 2023 Share Napisano 11 Stycznia 2023 Jakie wymiary ma pojedyncza kostka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi