czak45 Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 (edited) Cześć Od pewnego momentu zainteresowały mnie takie niestaranne malowania jak na ostatnim zdjęciu. A że miałem takiego Mercedesa to postanowiłem takie przejściowe niestaranne malowanie na nim zrobić. Malowanie z końca 1942 roku. Edited July 19, 2021 by czak45 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapouch Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekmalysek Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Fajne kamo....ale Opony czyste jakby dopiero z myjni wyjechał no i szkoda że wyznaczników skrajni nie wymieniłeś ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Faktycznie opony można było jeszcze jakimiś zabiegami brudzącymi potraktować. Wyznaczniki skrajni to te cienkie pałeczki? Jak tak to lepiej mi o nich nie wspominaj Chyba ze trzy razy je połamałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Możesz je wymienić na szpilki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLECZER Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Możesz je wymienić na szpilki Szpilka w 72 jest zbyt gruba. Proponuję mój patent. Cienki drucik i maleńka kropeleczka wikolu. Jak wyschnie malujemy. Przykład na fotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Godzinę temu, FLECZER napisał: Szpilka w 72 jest zbyt gruba. Proponuję mój patent. Cienki drucik i maleńka kropeleczka wikolu. Jak wyschnie malujemy. Przykład na fotce Ja bym proponował uciąć że zmiotki włos plastykowy stopić na końcu w kulkę i pomalować. Mniej roboty i wikol się nie rozleje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts