czak45 Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) Cześć Od pewnego momentu zainteresowały mnie takie niestaranne malowania jak na ostatnim zdjęciu. A że miałem takiego Mercedesa to postanowiłem takie przejściowe niestaranne malowanie na nim zrobić. Malowanie z końca 1942 roku. Edytowane 19 Lipca 2021 przez czak45 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Fajne kamo....ale Opony czyste jakby dopiero z myjni wyjechał no i szkoda że wyznaczników skrajni nie wymieniłeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 Faktycznie opony można było jeszcze jakimiś zabiegami brudzącymi potraktować. Wyznaczniki skrajni to te cienkie pałeczki? Jak tak to lepiej mi o nich nie wspominaj Chyba ze trzy razy je połamałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Możesz je wymienić na szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Możesz je wymienić na szpilki Szpilka w 72 jest zbyt gruba. Proponuję mój patent. Cienki drucik i maleńka kropeleczka wikolu. Jak wyschnie malujemy. Przykład na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Godzinę temu, FLECZER napisał: Szpilka w 72 jest zbyt gruba. Proponuję mój patent. Cienki drucik i maleńka kropeleczka wikolu. Jak wyschnie malujemy. Przykład na fotce Ja bym proponował uciąć że zmiotki włos plastykowy stopić na końcu w kulkę i pomalować. Mniej roboty i wikol się nie rozleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi