P@wel Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam ponownie. Naczepa juz prawie gotowa, pozostało tylko dokleić drobne elementy oraz kłonice oczwiście i będzie cacy. A teraz fotki: Cytuj
eKrystian Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Rama bardzo ładnie się prezentuje.Najbardziej cieszy oko zderzak, który elegancko Ci wyszedł. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
Szałek_CMG Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 W naczepie przydałby się jakieś nadkola ;) Cytuj
Truckerek93 Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 P@wel chodzi o tą "kratkę" na owiewce, jak musi być, bo oryginały tak mają. Cytuj
P@wel Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Napisano 4 Sierpnia 2008 Mała aktualizacja ( co do nadkoli to raczej nie będę ich robił ) Do ramy doszły dodatki w postaci chlapaczy, podpurek(nie wiem jak to nazwać ) itp. Do zamontowania pozostały tylko kłonice Mały dodatek do zderzaka Wzorowałem się na tym (zdjęcie z: www.lesniczek.pl) A z tego zrobię kłonice Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Również mam na warsztacie podobny projekt , pokaż jak jak mocujesz kłonice do ramy . Cytuj
Truckerek93 Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 P@wel Niektórzy nazywają to chlacze, ale są to tzw. fartuchy. Ale bardzo ładnie ci to wszystko wychodzi, oby tak dalej. Cytuj
P@wel Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Napisano 25 Sierpnia 2008 Do tej pory zrobiłem to: kangur z zestawu "truck accessories" zwaloryzowany . Przepraszam za takie słabe zdjęcie. a tak wygląda kabina już gotowa do szpachlowania (no prawie gotowa ) Jutro też postaram się coś pokazać Cytuj
irizar Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 A skąd wziełeś siatke na kangura? , ładnie sie prezentuje kangur Malujesz kabine z wnętrzem czy to przymiarka? Cytuj
Bartini Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 Fajnie ci idzie podoba mi się bardzo kangur!!! Pozdrawiam!!! Cytuj
P@wel Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Napisano 25 Sierpnia 2008 A skąd wziełeś siatke na kangura? , ładnie sie prezentuje kangur Malujesz kabine z wnętrzem czy to przymiarka? Siatka na kangura to taka przykrywka na patelnię zapobiegająca pryskaniu oleju . A jeśli chodzi o kabinę to wszystko jest już sklejone i jakoś to zamaskuję do malownia Cytuj
P@wel Napisano 4 Października 2008 Autor Napisano 4 Października 2008 Witam. Mam już zrobione dwie pary kłonic(pozostało 3)Trzeba jeszcze troszkę poszpachlować w narożnikach. Tak to wygląda I mała przymiarka z odrobiną ładunku. (jak widać ubrudziłem naczepę i fartuch się mi gdzieś zapodział ) Cytuj
Truckerek93 Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 A jak ma się Scania? Naczepa wygląda bardzo interesująco i realistycznie. Cytuj
P@wel Napisano 5 Października 2008 Autor Napisano 5 Października 2008 Scania ma sie dobrze. Pozostało jeszcze trochę szpachlowania i szlifowania Cytuj
Bartini Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 Tak jak napisał Truckerek93 naczepka bardzo interesujaca i realistyczna. Cytuj
miki29021 Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 Hej! No wygląda to interesująco, powiedz mi czym brudziłeś naczepę bo mega zajebiście to wygląda Cytuj
P@wel Napisano 7 Października 2008 Autor Napisano 7 Października 2008 Dzięki za komentarze Naczepę poryskałem miejscami mocno rozcieńczoną szarą a następnie beżową farbą, potem brudziłem techniką wash i na koniec lakier mat. Cytuj
paffko Napisano 7 Października 2008 Napisano 7 Października 2008 Bardzo mi się podoba. Fajne brudzenie Pozdrawiam Cytuj
P@wel Napisano 23 Października 2008 Autor Napisano 23 Października 2008 Żeby nie było, że nic nie robię Wyszedłem w plener i... Mam już pomysł na dioramkę Ale na razie szczegółów nie zdradzam Co do Scani to pozostało przeszliować tylko górną część kabiny. Ci panowie są z zestawu "truck accessories". No i jeszcze jedno zdjęcie Cytuj
Trucknology Napisano 23 Października 2008 Napisano 23 Października 2008 2 pary kłonic, to stanowczo za mało... 3, 4 conajmniej Cytuj
P@wel Napisano 23 Października 2008 Autor Napisano 23 Października 2008 2 pary kłonic, to stanowczo za mało... 3, 4 conajmniej Ależ oczywiście, będzie 5 To tylko przymiarki. Kłonice nie są jeszcze przyklejone. No i warto dodać jeszcze to, że będą czerwone a nie czarne Cytuj
P@wel Napisano 11 Listopada 2008 Autor Napisano 11 Listopada 2008 Witam! No nareszcie naczepa gotowa A oto co zdziałałem przy Scanii. No a tu zacząłem robić podstawkę Cytuj
raben Napisano 11 Listopada 2008 Napisano 11 Listopada 2008 Siemka Model jak na razie wygląda super . Jednak po co na podstawce ten styropian pod modelem??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi