P@wel Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam ponownie. Naczepa juz prawie gotowa, pozostało tylko dokleić drobne elementy oraz kłonice oczwiście i będzie cacy. A teraz fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Rama bardzo ładnie się prezentuje.Najbardziej cieszy oko zderzak, który elegancko Ci wyszedł. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 W naczepie przydałby się jakieś nadkola ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 P@wel chodzi o tą "kratkę" na owiewce, jak musi być, bo oryginały tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Mała aktualizacja ( co do nadkoli to raczej nie będę ich robił ) Do ramy doszły dodatki w postaci chlapaczy, podpurek(nie wiem jak to nazwać ) itp. Do zamontowania pozostały tylko kłonice Mały dodatek do zderzaka Wzorowałem się na tym (zdjęcie z: www.lesniczek.pl) A z tego zrobię kłonice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Również mam na warsztacie podobny projekt , pokaż jak jak mocujesz kłonice do ramy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 P@wel Niektórzy nazywają to chlacze, ale są to tzw. fartuchy. Ale bardzo ładnie ci to wszystko wychodzi, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Do tej pory zrobiłem to: kangur z zestawu "truck accessories" zwaloryzowany . Przepraszam za takie słabe zdjęcie. a tak wygląda kabina już gotowa do szpachlowania (no prawie gotowa ) Jutro też postaram się coś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 A skąd wziełeś siatke na kangura? , ładnie sie prezentuje kangur Malujesz kabine z wnętrzem czy to przymiarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Fajnie ci idzie podoba mi się bardzo kangur!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2008 A skąd wziełeś siatke na kangura? , ładnie sie prezentuje kangur Malujesz kabine z wnętrzem czy to przymiarka? Siatka na kangura to taka przykrywka na patelnię zapobiegająca pryskaniu oleju . A jeśli chodzi o kabinę to wszystko jest już sklejone i jakoś to zamaskuję do malownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Witam. Mam już zrobione dwie pary kłonic(pozostało 3)Trzeba jeszcze troszkę poszpachlować w narożnikach. Tak to wygląda I mała przymiarka z odrobiną ładunku. (jak widać ubrudziłem naczepę i fartuch się mi gdzieś zapodział ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 A jak ma się Scania? Naczepa wygląda bardzo interesująco i realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 Scania ma sie dobrze. Pozostało jeszcze trochę szpachlowania i szlifowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Tak jak napisał Truckerek93 naczepka bardzo interesujaca i realistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Hej! No wygląda to interesująco, powiedz mi czym brudziłeś naczepę bo mega zajebiście to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Dzięki za komentarze Naczepę poryskałem miejscami mocno rozcieńczoną szarą a następnie beżową farbą, potem brudziłem techniką wash i na koniec lakier mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Bardzo mi się podoba. Fajne brudzenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Żeby nie było, że nic nie robię Wyszedłem w plener i... Mam już pomysł na dioramkę Ale na razie szczegółów nie zdradzam Co do Scani to pozostało przeszliować tylko górną część kabiny. Ci panowie są z zestawu "truck accessories". No i jeszcze jedno zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 2 pary kłonic, to stanowczo za mało... 3, 4 conajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 2 pary kłonic, to stanowczo za mało... 3, 4 conajmniej Ależ oczywiście, będzie 5 To tylko przymiarki. Kłonice nie są jeszcze przyklejone. No i warto dodać jeszcze to, że będą czerwone a nie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Bardzo podoba mi sie naczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Witam! No nareszcie naczepa gotowa A oto co zdziałałem przy Scanii. No a tu zacząłem robić podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Siemka Model jak na razie wygląda super . Jednak po co na podstawce ten styropian pod modelem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi