Kolekcjoner WP Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 W tym szaleństwie jest metoda. Podoba mi się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Brawo za ukończenie modelu. Nieźle to wygląda. Fajny temat pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 Dramaturgia lepsza niż u Hitchcock'a podoba mi się. Porządny kawał modelarskiej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Ciekaw jestem, czy ten prototyp faktycznie miał takie kolory. Nie udało mi się wygooglać jego pierwotnego wyglądu, ale "francuzy" normalnie w linii były biało-szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 17 Listopada 2021 Autor Share Napisano 17 Listopada 2021 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Ciekaw jestem, czy ten prototyp faktycznie miał takie kolory. Nie udało mi się wygooglać jego pierwotnego wyglądu, ale "francuzy" normalnie w linii były biało-szare. malowanie zrobiłem z opakowania froga - takie było - a poza tym kalki są z techmodu - i tam też jest to malowanie. generalnie nie wnikam w poprawność histeryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Tak, ja wiem, że tak jest w instrukcji. Po prostu jestem ciekaw. Tu jest jedna fotka z epoki i obstawiałbym, że jest pomalowany jak w muzeum, czyli biało-szary. Oczywiście żółto-granatowy prezentuje się ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 zapraszam do galerii - przepraszam, ze nie w kategorii Vintage. pod tym linkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi