Kolekcjoner WP Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Ładnie wyszedł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 W tym szaleństwie jest metoda. Podoba mi się! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Brawo za ukończenie modelu. Nieźle to wygląda. Fajny temat pracy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Dramaturgia lepsza niż u Hitchcock'a podoba mi się. Porządny kawał modelarskiej roboty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wymysl Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Ciekaw jestem, czy ten prototyp faktycznie miał takie kolory. Nie udało mi się wygooglać jego pierwotnego wyglądu, ale "francuzy" normalnie w linii były biało-szare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted November 17, 2021 Author Share Posted November 17, 2021 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Ciekaw jestem, czy ten prototyp faktycznie miał takie kolory. Nie udało mi się wygooglać jego pierwotnego wyglądu, ale "francuzy" normalnie w linii były biało-szare. malowanie zrobiłem z opakowania froga - takie było - a poza tym kalki są z techmodu - i tam też jest to malowanie. generalnie nie wnikam w poprawność histeryczną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wymysl Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Tak, ja wiem, że tak jest w instrukcji. Po prostu jestem ciekaw. Tu jest jedna fotka z epoki i obstawiałbym, że jest pomalowany jak w muzeum, czyli biało-szary. Oczywiście żółto-granatowy prezentuje się ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted November 22, 2021 Author Share Posted November 22, 2021 zapraszam do galerii - przepraszam, ze nie w kategorii Vintage. pod tym linkiem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts