mandrivecs Napisano 15 Listopada 2021 Napisano 15 Listopada 2021 W tym szaleństwie jest metoda. Podoba mi się! 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 15 Listopada 2021 Napisano 15 Listopada 2021 Brawo za ukończenie modelu. Nieźle to wygląda. Fajny temat pracy. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 Dramaturgia lepsza niż u Hitchcock'a podoba mi się. Porządny kawał modelarskiej roboty 1 Cytuj
Wymysl Napisano 17 Listopada 2021 Napisano 17 Listopada 2021 Ciekaw jestem, czy ten prototyp faktycznie miał takie kolory. Nie udało mi się wygooglać jego pierwotnego wyglądu, ale "francuzy" normalnie w linii były biało-szare. Cytuj
bart207skw Napisano 17 Listopada 2021 Autor Napisano 17 Listopada 2021 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Ciekaw jestem, czy ten prototyp faktycznie miał takie kolory. Nie udało mi się wygooglać jego pierwotnego wyglądu, ale "francuzy" normalnie w linii były biało-szare. malowanie zrobiłem z opakowania froga - takie było - a poza tym kalki są z techmodu - i tam też jest to malowanie. generalnie nie wnikam w poprawność histeryczną. Cytuj
Wymysl Napisano 17 Listopada 2021 Napisano 17 Listopada 2021 Tak, ja wiem, że tak jest w instrukcji. Po prostu jestem ciekaw. Tu jest jedna fotka z epoki i obstawiałbym, że jest pomalowany jak w muzeum, czyli biało-szary. Oczywiście żółto-granatowy prezentuje się ciekawiej Cytuj
bart207skw Napisano 22 Listopada 2021 Autor Napisano 22 Listopada 2021 zapraszam do galerii - przepraszam, ze nie w kategorii Vintage. pod tym linkiem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi