Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Pierwszy polski temat na mojej półce! Mała, wymagająca skala. Nie moja ulubiona, ale cieszę się, że spróbowałem. A i trochę historii udało się zgłębić. Malowany akrylami. WARSZTAT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Jest talent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 Moje zdanie znasz. Xiążę jak malowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 Figurkowcem nie jestem więc tylko jedno powiem - podoba mi się i to bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 Bardzo dobra i ciekawa praca! Teraz Kościuszko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi