M.A.V. Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 bajerancko ta skóra wyszła ale ten stalowe gogle za bardzo "srebrne" , musisz je jakoś lepiej zbilansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Listopada 2021 Autor Share Napisano 8 Listopada 2021 W dniu 6.11.2021 o 23:29, M.A.V. napisał: ale ten stalowe gogle za bardzo "srebrne" , musisz je jakoś lepiej zbilansować Myślałeś, że tak to zostawię? Nie wspomniałem, że są w trakcie. Postanowiłem zrobić niebieskie, ze wszystkich układów plam, ta opcja najbardziej mi odpowiada. M. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Ten doktor to chyba właśnie zakończył dyżur w Izbie Przyjęć. Ledwo ciepły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) Podoba mi się. Szczególnie maska wychodzi bardzo ... realistycznie ? Edytowane 9 Listopada 2021 przez Klapouch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Listopada 2021 Autor Share Napisano 9 Listopada 2021 Dzięki Panowie, za miłe słowa otuchy... Ciężką przeprawę miałem. Chałat. Fenrisyan grey z czarnym jako baza. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 A propo doktora plagi, ciekawy artykuł https://wiadomosci.onet.pl/swiat/doktor-plagi-ptasi-stroj-lekarza-w-czasach-epidemii-dzumy/3fr5rbz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 no to cały chałat do przemalowania.. marokańskie kozy nie mają takiego koloru skóry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Listopada 2021 Autor Share Napisano 11 Listopada 2021 W dniu 10.11.2021 o 10:15, FAZZY_bez_humoru napisał: no to cały chałat do przemalowania.. marokańskie kozy nie mają takiego koloru skóry Skąd Ciebie wezmę marokańską kozę, w czasach zarazy? Robię z materiału znalezionego na ulicy. Jeszcze trochę tu roboty zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Listopada 2021 Autor Share Napisano 13 Listopada 2021 A tymczasem, dzięki Przemkowi Przybulewskiemu, doktor ma fantazyjną gałeczkę na laseczce. FAZZYemu_bez_humoru też dziękuję za pomoc. Ushabti bone zwashowany agraxem, na początek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Nieeee, no może się cholera przyśnić. Coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Listopada 2021 Autor Share Napisano 13 Listopada 2021 Dzięki! Ale on tylko niesie pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 47 minut temu, Marcin M. napisał: Dzięki! Ale on tylko niesie pomoc! no pewnie --> serwuje szybki atak serca żeby się pacjent nie męczył zarazą czacha rewelacja, to był świetny pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 Ja jednak trochę żałuję, że szata nie jest w czerwieni. Poza tym bez zarzutu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Listopada 2021 Autor Share Napisano 16 Listopada 2021 Dzięki Panowie za miłe słowa. W dniu 14.11.2021 o 14:03, zaruk napisał: Ja jednak trochę żałuję, że szata nie jest w czerwieni. Ja też. Ale próbowałem, wyglądało to słabo, może skala za duża. Czepeczek, ciągle jeszcze w trakcie. Wetblendy. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 Normalnie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 19 Grudnia 2021 Share Napisano 19 Grudnia 2021 Gdyby nie to, że wiem że to odlew i jaka skala, to bym pomyślał że skórę na maskę zawinąłeś komuś ze starej torby...coś pięknego! I nurtuje mnie kto wymyśla nazwy tych kolorów? Bije na głowe nawet tych z duluxa i ich wynalazki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 Nareszcie tego mam z głowy. Brak weny, a i ten gryzoń strasznych kłopotów mi nastręczył, już nic nie zmieniam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu Po trzech latach - czas kończyć Pana Ładnego. Na docelowej podstawce, resztę prac malarskich łatwiej będzie przeprowadzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi