Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Jako że leniwy dziad jestem, więc wyciągam za wierzch, co bym nie musiał ciągle nurkować na 2 stronę A w ogóle to jak tam te olejowe czary mary? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Jako że leniwy dziad jestem, więc wyciągam za wierzch Daj se z tym spokój Zapij zimną wodą i wpadnij kiela grudnia Autor w "koleje" poszedł (a raczej tramwaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Widziałem. Wygrzebałem, bo się tu nadoktoryzowali, więc ja nie muszę Tylko szukać mi się tego wątku ciągle nie chciało. Nie wydoktoryzowali jednak że trzeba na śródokręciu dorobić węzłówki. W modelu chińczyki zrobili tylko jakieś wypustki w pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 23 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Bo ja miałem taki misterny plan. Chciałem poczekać, aż Gała zacznie robić, a że malarz z tego fest więc sobie te olejowe czary mary podpatrzę i ściągnę Węzłówki, fakt przeoczona sprawa ale to da się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Dla Twojego jest juz za późno, ale kariera w NAVIDZE stoi przed nim otworem Nie, no OK można robić OPR-y ale przy tej powierzchni to dużo więcej roboty nić to fuknąć. Lepiej nie ściągaj, bo to wiesz ja HERETYK jestem i sajens fikszony tylko maluję PS: to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 W dniu 23.08.2022 o 23:19, Szydercza Gała napisał: Lepiej nie ściągaj, bo to wiesz ja HERETYK jestem i sajens fikszony tylko maluję Oj tam, zrobiłeś jeden czy dwa fikszony i zaraz wielki heretyk! Piotrasa nie ma, ja jestem ślepy, więc nikt nie zauważy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Ty się chyba Taltos najnormalniej w świecie stęskniłeś za mną Nie martw się, nie zawiądę Twoich oczekiwań, będą i sajens i fikszony, będziesz miał na co gderać w OPÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Chopy...spokój! Zamiastlepiej zrobić i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Nie martw się, nie zawiądę Twoich oczekiwań, będą i sajens i fikszony, będziesz miał na co gderać w OPÓR No co ty, ostatnio robisz fanie przygaszone te sf, nie ma czego się czepiać. Chyba że zrobisz jakiegoś fajansa, to specjalnie dla ciebie coś napiszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 W dniu 23.08.2022 o 20:18, lesio-69 napisał: Węzłówki, fakt przeoczona sprawa ale to da się naprawić. Nie wiem, jak to przeoczyłem. Tysiąc razy patrzyłem na plany Jupitera i patrz, węzłówka uciekła. Tak wygląda wg. planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi