myszaty Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 Hejka, właśnie odebrałem przesyłkę, maały inbox dla ciekawych. 5 ramek, mała blaszka i kalkomania. 3 wersje malowań. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 Ja dostałem już zaproszenie z Martoli po odbiór. Dla przypomnienia wklejam Hit Kita. W ubiegłym roku sprzedałem go za 140 zł ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 28 Września 2021 Autor Share Napisano 28 Września 2021 (edytowane) 27 minut temu, kopernik napisał: Dla przypomnienia wklejam Hit Kita. W ubiegłym roku sprzedałem go za 140 zł ! No to ktoś miał ciśnienie, za takiego gluta. Muszę ogarnąć czy TOE ma te same ramki. P.S Kupiłem orlika za podobne pieniądze, ale to jednak żywica... P.S TOE to te same ramki, różnica tylko w blaszce. Edytowane 28 Września 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 Ale mi smaka narobiłeś na tego Poteza. Cena bliżej 100 zł, czy mniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 88 w ksmodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 28 Września 2021 Autor Share Napisano 28 Września 2021 87 na allegro. Chciałem w czwartek czy piątek zamówić w KS Model ale było jako wyprzedane Nawet statusu nie zdążył zmienić z zapowiedzi na dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 28 minut temu, myszaty napisał: 87 na allegro. Chciałem w czwartek czy piątek zamówić w KS Model ale było jako wyprzedane Nawet statusu nie zdążył zmienić z zapowiedzi na dostępny Teraz ma status "na zamówienie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 Może któryś z kolegów wyjaśnić o co chodzi z dopiskiem na pudełku " Against the Tide" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 5 godzin temu, myszaty napisał: TOE to te same ramki, różnica tylko w blaszce TOE nie ma odpowiedniego przodu kadłuba https://www.kfs-miniatures.com/1-72-potez-25-b2-polish-jupiter-special-hobby/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 28 Września 2021 Autor Share Napisano 28 Września 2021 Fakt! Mój błąd, ta rameczka taka mała...nie przyjrzałem się dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi