MayonesEXG7 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Właśnie chciałem coś "za linkować muzycznego " ale się powstrzymałem . Widziałem kiedyś Hendrix Tribiut jak grał i "będąc młodym adeptem strunowym " doceniłem kunszt Pana Skawińskiego- nie za Kombi -wiadomo Ma zabawek, ale to trzeba umieć wykorzystać, ale pedały podłogowe bym zabrał z chęcią hehe Edytowane 26 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) . Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Wiadomo, dobra spokój tu- bo adminy zwrócą uwagę, o zaśmiecanie wątku . Wyprowadź na pole Słonika albo do Zoo-kto co woli hy Edytowane 26 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, MayonesEXG7 napisał: Wiadomo, dobra spokój tu- bo adminy zwrócą uwagę, o zaśmiecanie wątku Oj tam , zrozumieją , to nie Archspire Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 1 minutę temu, Evildead napisał: Oj tam , zrozumieją Lepiej, nie drażnić lwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Evildead napisał: Oj tam , zrozumieją , to nie Archspire Blehh tydyty tydytydy 400BPM ,Pewnie Słonik też, takie blasty z lancy będzie walił- biedny ładowniczy-celowniczy . Wymiana olejów co minutę hehe. Edytowane 26 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 Stay Tech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 18 godzin temu, Evildead napisał: Stay Tech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Teraz, MayonesEXG7 napisał: Opiłem się browarami wczoraj w końcu święta, a dobra muzyczka przy klejeniu być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Dawno temu w himalajach-słoń na trąbie i jajami drzewo rąbie-jedziesz ja musze Panzera 4 dokończyć i diorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Od urodzenia.Muzyczny slang-wygłupy-za duzo pracuje w grudniu-nie dziwic sie.Blasty-to rodzaj grania na werblu-lanca to lufa-400 bpm to uderzeń na minutę-nic tu sprośnego na mysli nie miałem. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Idąc dalej skończyłem jeden z czterech otworów strzelniczych, co prawda pewnie naturalniej by wyglądał normalny nie z blaszki, ale nie mam nic o tak małych oczkach, ważne w sumie że się otwiera, najbardziej zbliżony wymiarem to najbliżej coś takiego może https://www.plastmodel.pl/43841-trumpeter-08010-30cm-universal-fine-chain-s-size-06mmx10mm-lancuszek-modelarski Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Evildead 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 O korek od wanny-ja na jubilera musze zasluzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Dzięki za link, z grubsza posiłkuję się tym wydawnictwem, ale każda taka pomoc mile widziana, przyda się Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 Teraz, bulik58 napisał: Nie ma za co najlepszego w nowym roku Najlepszego również ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Dalej lewarek choć mało co go widać będzie, jack block, młotek , w sumie nic wielkiego, ale zawsze coś tam dalej z tematem , imitację drewna na klocku wykonałem skrobakiem , bo oryginalnie było płasko, to myślę zawsze to lepiej jakaś faktura Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Evildead 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2022 No racja , jakoś tak z blaszkami lepsza zajawka, choć i bez nich można też dobrze się bawić , co kto lubi w sumie i jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 2 Stycznia 2022 Share Napisano 2 Stycznia 2022 Nie wiedziałem że w Ferdku to samo mocowanie jest na blok co w Nashornie. Człowiek cały czas się czegoś dowiaduje. Masz jakis patent jak malować drewno na tym bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2022 1 minutę temu, patrykd napisał: Nie wiedziałem że w Ferdku to samo mocowanie jest na blok co w Nashornie. Człowiek cały czas się czegoś dowiaduje. Masz jakis patent jak malować drewno na tym bloku. Możliwe jeszcze nie myślałem, ostatnio robiłem na 38 t old Wood malowane po calosci, później cienkim pędzlem 2 razy jaśniejsze tony robiłem mieszanka tego z białym, tam byłem zadowolony z efektu, tu jeszcze będę kminil z tym co i jak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2022 (edytowane) 18 minut temu, bulik58 napisał: Niby mozna tak zostawic , ale sam wiesz jak to wyglada. Porownaj to co w modelu z tym co sam zrobiles No racja pudełkowo sama zvezda to jednak kiszka, zero tego typu dodatków, tu jednak widać ma to sens jak najbardziej :), lepszy odbiór Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2022 1 minutę temu, bulik58 napisał: Wiadomo , caly wklad pracy zniknie pod farba, i jedynie ty bedziesz pamietal ile czasu i pracy wlozyles w ten model. Tak jest, i tak to działa :), to przyjemność tak podłubać sobie i to najważniejsze , pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Tak sobie popatrzyłem na zdjęcia Elefanta z muzeum i gościa z Britmodeller forum, zrobił tam fakturę na tych płytach , z tego co poczytałem to te płyty nie były całkiem gładkie , podobno walcowane , szpachla z klejem odpada na starcie , bo bardziej kojarzy mi się jednak z grubszą odlewaną fakturą jak na jarzmach t-34, a i etap za późny teraz na to, ale na próbę zrobiłem z samym klejem i dziabane szczotką ,nawet mi się podoba , zastanawiam się tylko czy to ma sens ? brnąć w to dalej ? i czy będzie to widać w ogóle ? , mogę w sumie na próbę podkładem pomalować by sprawdzić , co myślicie ? Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 U Niemców ta faktura stali w tej skali powinna być minimalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, zyziek napisał: U Niemców ta faktura stali w tej skali powinna być minimalna Tyle to wiem , zawsze mogę podszlifować bardziej, dlatego zastanawiam sie czy to wogóle warte zachodu Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Lekko papierkiem na szybkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi