jpl Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 No i tak finalnie prezentuje się Potez. Warsztat jest tutaj. Model bardzo trudny, jako, że sklejałem go trochę "testowo", to nie poprawiałem wszystkiego, co trzeba by poprawić, żeby wyglądał dokładnie tak, jak należy. Special Hobby niestety mocno uprościło przednią część kadłuba, a silnik uprościło do tego stopnia, że trzeba go było wymienić. Ten też nie jest idealny, bo z kolei jest za mały (ten z zestawu z kolei za duży), ale i tak dużo lepszy niż to, co jest w zestawie. Ogółem - zestaw nie jest zły, za to jego "polonizacja" wykonana dość pobieżnie. Ale próbować jest sens i można, jeśli komuś bardzo zależy na tym modelu. To teraz garść zdjęć. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Podoba mi się. Takie modele uświadamiają mi, jakie mam cele na 2022 Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 Ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Mega, super bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 Okres „francuskiej pożyczki” w polskim lotnictwie jest modelarsko kompletnie zaniedbany. Ale co się dziwić, skoro i zestawów z tego tematu jak na lekarstwo. Brawo za wybór tematu i wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Listopada 2021 Autor Share Napisano 26 Listopada 2021 Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi