RH Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 (Kolejny model do pastwienia sie nad nim ) Kolejna "łódeczka" opuściła KWM-RH (filia okrętowa .Model pancernika rosyjskiego z I wś "Gangut" model sprzedawany przez Revella ale w oryginale to przepak Zvezdy 1:350 . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdarek Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 fajny...podoba mi się.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Podoba mi się. Nie znam się więc zapytam - lufy głównego kalibru w tej samej wieży mogły mieć inny kąt podniesienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 (edited) 8 minut temu, Michal_G napisał: lufy głównego kalibru w tej samej wieży mogły mieć inny kąt podniesienia? oczywiście : Edited November 22, 2021 by M.A.V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 9 minut temu, Michal_G napisał: Podoba mi się. Nie znam się więc zapytam - lufy głównego kalibru w tej samej wieży mogły mieć inny kąt podniesienia? Pewnie że mogły: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Duke Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Z pudła czy coś dołożyłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marczenko Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Myślę że relingi na bank są dołożone fototrawione. A sam model bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted November 22, 2021 Author Share Posted November 22, 2021 2 godziny temu, Iron Duke napisał: Z pudła czy coś dołożyłeś? Dodałem pokład drewniany .,relingi i metalowe lufy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 fajnie wyszedł choć prywatnie zawsze bardziej mi się podobała to późniejsza konfiguracja po przebudowie tych okrętów a'la Yamashiro : no i te zvezdowe podstawki...... może fajnie wyglądały w latach 90tych ale w obecnych czasach uważam że wyglądają mocno obciachowo - mogliby je zacząć robić takie zwyczajne i proste jak daje Hasegawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzeM Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Bardzo fajny i oryginalny - i bardzo pierwszowojenny wygląd ma. Super! Osobiście wolę tę starszą wersję, niż sowiecką modernizację z krzywym kominem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdarek Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Napisano Poniedziałek o 17:14 fajnie wyszedł choć prywatnie zawsze bardziej mi się podobała to późniejsza konfiguracja po przebudowie tych okrętów a'la Yamashiro : Też bardziej przypadł mi do gustu po modernizacji , ale ten też jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Duke Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Śruby nie są źle założone? Bo tak jakoś mi się widzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts