RH Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 (Kolejny model do pastwienia sie nad nim ) Kolejna "łódeczka" opuściła KWM-RH (filia okrętowa .Model pancernika rosyjskiego z I wś "Gangut" model sprzedawany przez Revella ale w oryginale to przepak Zvezdy 1:350 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 fajny...podoba mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 Podoba mi się. Nie znam się więc zapytam - lufy głównego kalibru w tej samej wieży mogły mieć inny kąt podniesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 (edytowane) 8 minut temu, Michal_G napisał: lufy głównego kalibru w tej samej wieży mogły mieć inny kąt podniesienia? oczywiście : Edytowane 22 Listopada 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 9 minut temu, Michal_G napisał: Podoba mi się. Nie znam się więc zapytam - lufy głównego kalibru w tej samej wieży mogły mieć inny kąt podniesienia? Pewnie że mogły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 Z pudła czy coś dołożyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marczenko Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 Myślę że relingi na bank są dołożone fototrawione. A sam model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 2 godziny temu, Iron Duke napisał: Z pudła czy coś dołożyłeś? Dodałem pokład drewniany .,relingi i metalowe lufy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 fajnie wyszedł choć prywatnie zawsze bardziej mi się podobała to późniejsza konfiguracja po przebudowie tych okrętów a'la Yamashiro : no i te zvezdowe podstawki...... może fajnie wyglądały w latach 90tych ale w obecnych czasach uważam że wyglądają mocno obciachowo - mogliby je zacząć robić takie zwyczajne i proste jak daje Hasegawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Bardzo fajny i oryginalny - i bardzo pierwszowojenny wygląd ma. Super! Osobiście wolę tę starszą wersję, niż sowiecką modernizację z krzywym kominem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 Napisano Poniedziałek o 17:14 fajnie wyszedł choć prywatnie zawsze bardziej mi się podobała to późniejsza konfiguracja po przebudowie tych okrętów a'la Yamashiro : Też bardziej przypadł mi do gustu po modernizacji , ale ten też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 Śruby nie są źle założone? Bo tak jakoś mi się widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi