Lipa Napisano Środa o 13:38 Share Napisano Środa o 13:38 Troska, rozumiS, wysło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 17:04 Share Napisano Środa o 17:04 3 godziny temu, Lipa napisał: Troska, rozumiS, wysło... Tu trzeba ostrzej, nie ma pobłażania!!! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 17:21 Share Napisano Środa o 17:21 Strach cokolwiek na forum pokazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 18:13 Share Napisano Środa o 18:13 Strach to mi będzie się Śledziowemu Królowi na oczy na Babarybie pokazać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 19:33 Autor Share Napisano Środa o 19:33 5 godzin temu, Lipa napisał: Troska, rozumiS, wysło... Odważnyś! Aż się posikałem ze wstydu Ale jak Gała zrobił dzbana z płetwą, której ten dzban w ogóle nie posiadał: to się nawet nie zająknąłeś - krótko was tam trzyma "Naczelny śrubowy"| Godzinę temu, jachud3 napisał: Śledziowemu Królowi Zawsze możesz klęknąć do stóp i ucałować pierścień na mej dłoni Godzinę temu, jachud3 napisał: Strach to mi będzie się ....................... na Babarybie pokazać Przyjaciół, to ja mam wszędzie 2 godziny temu, Xmen napisał: Strach cokolwiek na forum pokazać. Zaczynam dość mocno wierzyć w te słowa - czas tę wiarę przekuć w czyn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 19:42 Share Napisano Środa o 19:42 8 minut temu, abtb napisał: czas tę wiarę przekuć w czyn Ja się nad tym zastanawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 20:14 Share Napisano Środa o 20:14 39 minut temu, abtb napisał: Zawsze możesz klęknąć do stóp i ucałować pierścień na mej dłoni Toż jam niegodzien! Bezpieczniej opluwać zza monitora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 21:00 Autor Share Napisano Środa o 21:00 (edytowane) 9 godzin temu, jachud3 napisał: Toż jam niegodzien! Jako dobry pasterz daję szansę każdemu baranowi w stadzie 9 godzin temu, jachud3 napisał: Bezpieczniej opluwać zza monitora Jak mawiał nasz "świerzy" nowojorski "dziennikarz": "Nie można być miękiszonem!" Edytowane Czwartek o 05:21 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Środa o 21:06 Share Napisano Środa o 21:06 4 minuty temu, abtb napisał: swierzy Widać próbujesz równać do jego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Środa o 21:52 Share Napisano Środa o 21:52 Zamykam się w sobie i uciekam do StanuF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Czwartek o 05:24 Autor Share Napisano Czwartek o 05:24 7 godzin temu, Lipa napisał: Zamykam się w sobie No co ty - wyjdź poza klatkę rutyny , wyrwij się z niej 8 godzin temu, giberes napisał: Widać próbujesz równać do jego poziomu Ja mam TYLKO swój poziom Jak się nie podoba - to ...................................................... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Czwartek o 06:17 Share Napisano Czwartek o 06:17 Zazwyczaj nie biorę udziału w tego typu prymitywnych, forumowych rozgrywkach, napędzanych przez zakompleksionych członków grup hobbystycznych ale robi się coraz zabawniej Co tam jeszcze macie ciekawego do napisania kochani?MoZe troSke sobie tak popiSemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Czwartek o 07:53 Share Napisano Czwartek o 07:53 1 godzinę temu, Lipa napisał: Co tam jeszcze macie ciekawego do napisania kochani? Została nam totalna lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Czwartek o 08:08 Share Napisano Czwartek o 08:08 8 minut temu, giberes napisał: Została nam totalna lipa Ciężko się nie zgodzić. Przyglądałem się od dłuższego czasu, tym żałosnym próbom wciągnięcia mnie w to bagno. Są posty w innych wątkach na forum, które z premedytacją ignorowałem. Teraz wydaliście mi otwartą bitwę. To jak tam? Będzie coś czy dalej próbujecie wyrównać poziomy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu Nalepiłem kilka kalek i pokryłem połyskiem pod łosza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi