Ficmajster Napisano 4 Grudnia 2021 Napisano 4 Grudnia 2021 Witam ponownie Kolejny model z Trumpetera wykonany na życzenie i według konkretnej specyfikacji. Zapraszam do galerii i życzę udanego weekendu. 19 1 Cytuj
TAW Napisano 4 Grudnia 2021 Napisano 4 Grudnia 2021 Świetnie wygląda. Wyraźny wash, delikatne brudzenie, nic nie uwalone ponad miarę i ostatecznie bardzo atrakcyjny efekt koncowy.Cypryjskie pojazdy są w modelarstwie dużą rzadkością ale fajnie się prezentują. Oczywiście kiedy znajdzie się odpowiedni modelarz, który się zajmie tym tematem. Tutaj tak się właśnie stało i jestem bardzo na tak 1 Cytuj
Ficmajster Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Napisano 4 Grudnia 2021 @bulik58 @TAWBardzo dziękuję za wasze opinie koledzy , cieszę się że model się spodobał , co do siatki jak wyżej napisałem pojazd wykonany był dla konkretnej osoby , siatka mogła zostać więc została , prawdą jest że malowanie armii Cypru jest dosyć rzadkie jeśli chodzi o modele nie spotkałem na necie drugiego takiego który byłby podobny do mojej pracy ( mowa o odcieniach kamuflażu). Pozdrawiam Cytuj
copycat Napisano 4 Grudnia 2021 Napisano 4 Grudnia 2021 Te gąsienice to zmora niektórych modeli. Ciężko czasem trafić w punkt. Pierwsze i ostatnie koło jezdne. Ale model arcyciekawy. Malowanie, pochodzenie bardzo egzotyczne. Zdawało by się że państwo które kojarzy się z turystyką nie potrzebuje armii. A tu takie coś. Model który chciało by się mieć na półce. Cytuj
Ficmajster Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Napisano 4 Grudnia 2021 @copycatDały mi trochę popalić te ogniwkowe gąski ale finalnie się udało wszystko złożyć, może zrobię jeszcze kiedyś takiego samego dla siebie bądź dla kogoś...Czas pokaże Cytuj
stakov Napisano 6 Grudnia 2021 Napisano 6 Grudnia 2021 bardzo mi się podoba, ładnie wykonany model 1 Cytuj
piotrkur Napisano 6 Grudnia 2021 Napisano 6 Grudnia 2021 Egzotyka "pierwszej wody"!Brawo!!Kalki samoróbki?? Cytuj
mandrivecs Napisano 6 Grudnia 2021 Napisano 6 Grudnia 2021 Merytorycznie się nie wypowiem, ale wizualnie model bardzo mi się podoba. Świetnie zmalowany, a "łotering" w punkt - subtelnie przybrudzony, wszystkie detale widoczne. Podoba się i to bardzo! 1 Cytuj
martinello Napisano 6 Grudnia 2021 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) 52 minuty temu, piotrkur napisał: Egzotyka "pierwszej wody"!Brawo!!Kalki samoróbki?? O ile wiem - zestawowe, trumpetera. Edytowane 6 Grudnia 2021 przez martinello 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 6 Grudnia 2021 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Mistrzostwo gatunku, sklejałem Trumpeter 01529 Russian BMP-3F IFV. Model całkiem OK, ale gąsienice dały mi popalić. Fajne malowanie i adekwatny do tego bruzding. Szacun wielki!!!! Edytowane 22 Maja 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi