Ficmajster Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 Witam ponownie Kolejny model z Trumpetera wykonany na życzenie i według konkretnej specyfikacji. Zapraszam do galerii i życzę udanego weekendu. 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 Świetnie wygląda. Wyraźny wash, delikatne brudzenie, nic nie uwalone ponad miarę i ostatecznie bardzo atrakcyjny efekt koncowy.Cypryjskie pojazdy są w modelarstwie dużą rzadkością ale fajnie się prezentują. Oczywiście kiedy znajdzie się odpowiedni modelarz, który się zajmie tym tematem. Tutaj tak się właśnie stało i jestem bardzo na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ficmajster Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2021 @bulik58 @TAWBardzo dziękuję za wasze opinie koledzy , cieszę się że model się spodobał , co do siatki jak wyżej napisałem pojazd wykonany był dla konkretnej osoby , siatka mogła zostać więc została , prawdą jest że malowanie armii Cypru jest dosyć rzadkie jeśli chodzi o modele nie spotkałem na necie drugiego takiego który byłby podobny do mojej pracy ( mowa o odcieniach kamuflażu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 Te gąsienice to zmora niektórych modeli. Ciężko czasem trafić w punkt. Pierwsze i ostatnie koło jezdne. Ale model arcyciekawy. Malowanie, pochodzenie bardzo egzotyczne. Zdawało by się że państwo które kojarzy się z turystyką nie potrzebuje armii. A tu takie coś. Model który chciało by się mieć na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ficmajster Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2021 @copycatDały mi trochę popalić te ogniwkowe gąski ale finalnie się udało wszystko złożyć, może zrobię jeszcze kiedyś takiego samego dla siebie bądź dla kogoś...Czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 bardzo mi się podoba, ładnie wykonany model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 Egzotyka "pierwszej wody"!Brawo!!Kalki samoróbki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 Merytorycznie się nie wypowiem, ale wizualnie model bardzo mi się podoba. Świetnie zmalowany, a "łotering" w punkt - subtelnie przybrudzony, wszystkie detale widoczne. Podoba się i to bardzo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) 52 minuty temu, piotrkur napisał: Egzotyka "pierwszej wody"!Brawo!!Kalki samoróbki?? O ile wiem - zestawowe, trumpetera. Edytowane 6 Grudnia 2021 przez martinello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Mistrzostwo gatunku, sklejałem Trumpeter 01529 Russian BMP-3F IFV. Model całkiem OK, ale gąsienice dały mi popalić. Fajne malowanie i adekwatny do tego bruzding. Szacun wielki!!!! Edytowane 22 Maja 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi