Gościu Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 skalpel i miniszlifierka , później pomalowałem akrylami. Koniec olejenia i washy: Teraz czas na pigmenty, podmalowanie wydechów i kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Jeżu Jeżu klaniam sie nisko. Mistrzuniu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Jedno słowo Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Kurcze Boski jest ten wagonik! Mógłbyś opisać w 2 zdaniach jak zrobiłeś obicia, chodzi mi o to że widać i biały i czarny kolor? Super po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 i biały i czarny kolor w sumie sam odpowiedziałeś Sobie, na to pytanie. Koniec pigmentowania, teraz już tylko opty i kilofki poprawić, wagon ukończony - jakoś szybko mi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 NONONO fajnie Panie Rafale! PS. mam nadzieje ze buforow nie zostawisz tak jak sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Piękny zestaw się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 26 stron a końca nie widać będzie extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Porysuj mocno metaliczną farbą te miejsca czarne gdzie się wagony stykają (nie wiem jak to się nazywa). Będzie wyglądać jeszcze realniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Porysuj mocno metaliczną farbą te miejsca czarne gdzie się wagony stykają (nie wiem jak to się nazywa). Będzie wyglądać jeszcze realniej. racja, dobrze by było jak byś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 26 stron a końca nie widać będzie extra o jej napewno. racja, dobrze by było jak byś zrobił o bosze, a z tym to jeszcze bardziej się zgadzam. a ten zderzaczek w kolejnictwie to sie bufor nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 hehe, zapamiętam(y) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 Dzięki Panowie, bardziej skupie się nad pow. bocznymi odboi - wagony będa się stykały buforami(pomijając fakt, ze pomagaja mi one w mymlaniu modelem) Zniweluję nieco czerni, ale niewiele - w miejscu ścierania. Dzięki i pozdr p.s. 26 stron a końca nie widać Smile jak się sporo gada, nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Witam,ładne cudeńka nam tu produkujesz. Relację cały czas śledzę i się zachwycam (a w głowie już kiełkuje coś podobnego ale w 72). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Cd Dzis spojrzałem na cm lokomotywy, wraz z wagonami będzie to ponad 180 cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Fajne będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 a wymień co tam będzie sie mieścić w tych 180 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Jeszcze ciuchcia to będzie coś.... wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 wow,to kiedy mozna przyjsc obejrzec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Rafał, jak Cię proszę, kup węgiel od Fallera i nasyp go do tego tendra, a nie to plastikowe gówno Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Albo pomalowany cukier wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Albo pomalowany cukier wkleić. Albo keramzyt, albo prawdziwego węgielka pokrusz na kosteczki i tam nawal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Na poziomie budowy/klejenia nie widzę potrzeby urozmaicania tendra węglem, ten nasypię dopiero przy pigmentowaniu(nasypię to) To cos, co ma przypominać wegiel jest świetna baza dla powyższego( a jak widać model jest niepoklejony) Na razie sie męcze z żelastwem,a mam tego trochę...no i plastik nieco zawichrowany, będzie sporo szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Ufff.... czale szczescie moze chocaz zdaze z jagdpanzerem zanim to skonczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Ufff.... czale szczescie Ha ha Pawcio, normalnie jak hajina jakaś, na ludzkim nieszczęsciu żeruje...:p zanim to skonczysz. będzie ubaw, bo blaszuńki to maleństwa. chocaz zdaze z jagdpanzerem a co Ty tam masz jeszcze do zrobienia w tym paznokciu, prawie kosmetyka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi