Bikernytzu Napisano 22 Lutego 2022 Autor Share Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) Niestety fakt iż dobę mam za krótka i robię kilka rzeczy naraz, zaniedbałem maluszka ale nie jest tak, że zupełnie się nic nie dzieje. Znalazłem ciekawy mikro materiał, cieniutki drucik oraz jakieś blachy chyba z modellcolecta i postanowiem podnieść samemu sobie poprzeczkę w detalach oraz dodać mu trochę brudu. Kilka zdjęć nie ostrych za co przepraszam ale już jest po fakcie... Oto rezultaty Natomiast po malowaniu i lekkim dodaniu brudzingu: Przy większych powiększeniach na zdjeciach drobinki kurzu i Pigment zaczynają przypominać kamienie Z kolei największą frajdą jest jego King size: Edytowane 22 Lutego 2022 przez Bikernytzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 Ależ mnie się on podoba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 Fantastyczny malec . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 Zajebisty szkrab, ja swojego codziennie widzę w pracy i nie mogę się nadziwić, że go zrobiłem, a mój to prawie PZPRobiony w porównaniu do tego, co się tu wywija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Witajcie, niestety chroniczny brak czasu więc kilka pozostałych detali przedstawię już w galerii gotowego modelu Tym czasem..... Zapraszam na kolejny warsztat Edytowane 26 Lutego 2022 przez Bikernytzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Tak mnie dziś napadło, żeby coś ulepić do kompletu...coś małego, coś szybkiego ...no i wyladował: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Korzystając z kilku czesci które odnalazłem i tych które były przeznaczone na wzór do odlewania zywic szybciutko zmontowałem kokpit Skleiłem również kadłub Dalej pozostanie szpachlowanie i uzupełnianie drobiazgów... Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Trochę poszpachlowane , trochę doklejone ...coś do przodu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Oczy by mi z orbit wyszły budując takiego malucha. Fajna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Ostatnia dlubanina dnia dzisiejszego: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Bikernytzu napisał: Ostatnia dlubanina dnia dzisiejszego: A ty bobasku... Znalazłeś inny typ ławeczków? A ja się męczę Ale już z górki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Mitrandir napisał: A ty bobasku... Znalazłeś inny typ ławeczków? A ja się męczę Ale już z górki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Ostatnie spojrzenie ,kilka detali przed położeniem podkladu Tymczasem kokpit gotowy do brudzingu Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Podklad położony.... trzeba dać mu poleżeć. Jak dla mnie, powoli zaczyna to sensownie wyglądać Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Dlaczego nie nitowałeś kadłuba? Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 34 minuty temu, Lipstein napisał: Dlaczego nie nitowałeś kadłuba? To co jest fabrycznie powinno wystarczyć przy tym maluchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Amejzing dżob!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Robię od dłuższego czasu Kiowa i właśnie ogoliłem go z nitów, stad pytanie..... Wspaniała robota z tym szkrabem (chyba, że masz łapy jak bochny ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) 42 minuty temu, Lipstein napisał: Robię od dłuższego czasu Kiowa i właśnie ogoliłem go z nitów, stad pytanie..... Wspaniała robota z tym szkrabem (chyba, że masz łapy jak bochny ;-)) Niestety trochę parowki(palce) nie ułatwiają zadania Tyle mam na swoje usprawnienie: Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Mały update przed założeniem oszklenia kabiny i brudzeniem właściwym. Będzie to MH-6J - 95-25371 ,160th SOAR z połowy lat 90'tych. Swoją drogą szykuje się fajny zespół: Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2023 Model prawie skonczony .... na resztę zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Kwietnia 2023 Share Napisano 3 Kwietnia 2023 W dniu 2.04.2023 o 08:18, Bikernytzu napisał: Fajna ciekawe, na co jest te otwór pośrodku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) 36 minut temu, Mitrandir napisał: Fajna ciekawe, na co jest te otwór pośrodku ? Nie wiem , może Ty nam powiesz? Proszę, specjalnie dla Ciebie Grzegorzu "ten otwór " Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi