push-up78 Napisano 13 Lutego 2022 Share Napisano 13 Lutego 2022 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 14 Lutego 2022 Share Napisano 14 Lutego 2022 bardzo ładnie pomalowane, fajne kolory na kamuflażu. Ten skoczek trochę blisko strzelca, ale rozumiem ograniczenia kompozycyjne. Dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Lutego 2022 Share Napisano 14 Lutego 2022 Malowanie super- zarówno figurki jak i gruzowisko wyglądają bardzo realnie. Nawet te podeszwy butów - przypomniała mi się scena z filmu Vinci. Ale najbardziej przyciąga wzrok dynamika sceny co nieczęsto zdarza się w takich pracach. Brawo! Ostatnie zdjęcie trochę dziwnie wyszło - wygląda jakby walnął Niemca w kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Co mi się nie podoba to buty- jeśli to spadochronowe Springertiefel'y, bo tak to wygląda na zdjęciach, to powinny mieć gładką podeszwę zarówno w pierwszym jak w drugim modelu, a nie podkuwaną. Co mi się natomiast podoba to kamuflaż- rewelacyjnie zmalowany Sumpftarn Edytowane 15 Lutego 2022 przez PiterATS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 15 Lutego 2022 Autor Share Napisano 15 Lutego 2022 Faktycznie z butami spody nawet się człowiek nie pokapował.Nie jestem znawcą chodz liznąłem temat umundurowania.Niemiec to Niemiec.Taka żezbę przedstawiały buty to już nawet nie ingerowałem.Szkoda poprawił bym to ale za pózno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 A ja lubię patrzeć, jak malujesz twarze i trochę brak mi tutaj bliższych planów. Choć z drugiej strony rozumiem, że nie jest to popiersie tylko dynamiczna scenka. Jak zawsze praca na wysokim poziomie, trafia w moje upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Właśnie, dasz radę cyknąć im facjaty? I tą skrzynkę może trochę jeszcze pociemnić? Kamuflaż wymalowany, że proszę siadać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 45 minut temu, Lipstein napisał: Właśnie, dasz radę cyknąć im facjaty? I tą skrzynkę może trochę jeszcze pociemnić? Kamuflaż wymalowany, że proszę siadać..... Nie mam już tych figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP. Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 Poszły do czyjejś kolekcji? szkoda, też liczyłem na kilka zbliżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 18 Lutego 2022 Autor Share Napisano 18 Lutego 2022 48 minut temu, SzymonP. napisał: Poszły do czyjejś kolekcji? szkoda, też liczyłem na kilka zbliżeń Poszły.Ja nie zbieram tej skali.Nie lubię jej.Ale nic nie straciłeś te faciatki w tych figurkach akurat nie są rewelacyjne jeśli chodzi o że zezbę.Nie jest to alpina.Niebawem jak coś wrzucę za jakiś czas bardziej statyczne figurki to tam twarzyczki będą dobrze widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi