Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bardzo ładnie pomalowane, fajne kolory na kamuflażu. Ten skoczek trochę blisko strzelca, ale rozumiem ograniczenia kompozycyjne. Dobra robota!

• Like 1
Napisano

Malowanie super- zarówno figurki jak i gruzowisko wyglądają bardzo realnie. Nawet te podeszwy butów - przypomniała mi się scena z filmu Vinci. Ale najbardziej przyciąga wzrok dynamika sceny co nieczęsto zdarza się w takich pracach. Brawo!

Ostatnie zdjęcie trochę dziwnie wyszło - wygląda jakby walnął Niemca w kask :wojo: 🤪

Napisano (edytowane)

Co mi się nie podoba to buty- jeśli to spadochronowe Springertiefel'y, bo tak to wygląda na zdjęciach, to powinny mieć gładką podeszwę zarówno w pierwszym jak w drugim modelu, a nie podkuwaną.

Co mi się natomiast podoba to kamuflaż- rewelacyjnie zmalowany Sumpftarn :)

Edytowane przez PiterATS
  • Like 1
Napisano

Faktycznie z butami spody nawet się człowiek nie pokapował.Nie jestem znawcą chodz liznąłem temat umundurowania.Niemiec to Niemiec.Taka żezbę przedstawiały buty to już nawet nie ingerowałem.Szkoda poprawił bym to ale za pózno.

Napisano

A ja lubię patrzeć, jak malujesz twarze i trochę brak mi tutaj bliższych planów. Choć z drugiej strony rozumiem, że nie jest to popiersie tylko dynamiczna scenka. Jak zawsze praca na wysokim poziomie, trafia w moje upodobania.

Napisano

Właśnie, dasz radę cyknąć im facjaty? I tą skrzynkę może trochę jeszcze pociemnić? Kamuflaż wymalowany, że proszę siadać.....

Napisano
45 minut temu, Lipstein napisał:

Właśnie, dasz radę cyknąć im facjaty? I tą skrzynkę może trochę jeszcze pociemnić? Kamuflaż wymalowany, że proszę siadać.....

Nie mam już tych figurek.

Napisano
48 minut temu, SzymonP. napisał:

Poszły do czyjejś kolekcji? szkoda, też liczyłem na kilka zbliżeń 😕

Poszły.Ja nie zbieram tej skali.Nie lubię jej🙃.Ale nic nie straciłeś te faciatki w tych figurkach akurat nie są rewelacyjne jeśli chodzi o że zezbę.Nie jest to alpina.Niebawem jak coś wrzucę za jakiś czas bardziej statyczne figurki to tam twarzyczki będą dobrze widoczne.