Szydercza Gała Posted February 26 Share Posted February 26 No i drugi Udek co sie nie załapał do tej pory. Lepiony razem z Mariuszowym, ten sam zestaw, tylko bez połowy stoczni 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 26 Share Posted February 26 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted February 26 Share Posted February 26 Super się prezentuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted February 26 Share Posted February 26 Super, liczyłem na zapałkę i nie zawiodłem się - choć dopiero pod koniec, było nerwowe przewijanie w dół. Jak zwykle piękny model, mam nadzieję, że dobry wzrok będzie Ci dopisywał. Figlarz z tego Fujuzuki, lufa do góry, jakby jakąś niezłą korwetke zobaczył w sąsiednim doku... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted February 27 Share Posted February 27 Fajny model fajna scenka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 1 Share Posted March 1 Podoba się. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 4 Author Share Posted March 4 Dzięki, zacieszam że się podoba, nie planuje w najbliższym czasie wracać do tej skali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 4 Share Posted March 4 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Dzięki, zacieszam że się podoba, nie planuje w najbliższym czasie wracać do tej skali Dajemy ci pół roku urlopu I do roboty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 4 Author Share Posted March 4 Za mało, jedna 350 sie robi się, czołk sie robi się, a potem jeszcze następna 350.... ze dwa lata jak obszył, a pewnie jeszcze po drodze mi coś odbije, jak z tOM garbatOM babOM JagOM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 5 Share Posted March 5 350+350=700 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted March 5 Author Share Posted March 5 Kiedyś z pewnością, odpowiedni statek, a nawet dwa, leżą i czekaja na lepsze czasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted March 29 Share Posted March 29 Nie lada ponton KOCIK! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 30 Share Posted March 30 Piękna robota. Robi wrażenie. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts