Szydercza Gała Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 No i drugi Udek co sie nie załapał do tej pory. Lepiony razem z Mariuszowym, ten sam zestaw, tylko bez połowy stoczni 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Super się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Super, liczyłem na zapałkę i nie zawiodłem się - choć dopiero pod koniec, było nerwowe przewijanie w dół. Jak zwykle piękny model, mam nadzieję, że dobry wzrok będzie Ci dopisywał. Figlarz z tego Fujuzuki, lufa do góry, jakby jakąś niezłą korwetke zobaczył w sąsiednim doku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 Fajny model fajna scenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Marca 2022 Autor Share Napisano 4 Marca 2022 Dzięki, zacieszam że się podoba, nie planuje w najbliższym czasie wracać do tej skali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Dzięki, zacieszam że się podoba, nie planuje w najbliższym czasie wracać do tej skali Dajemy ci pół roku urlopu I do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Marca 2022 Autor Share Napisano 4 Marca 2022 Za mało, jedna 350 sie robi się, czołk sie robi się, a potem jeszcze następna 350.... ze dwa lata jak obszył, a pewnie jeszcze po drodze mi coś odbije, jak z tOM garbatOM babOM JagOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 350+350=700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Marca 2022 Autor Share Napisano 5 Marca 2022 Kiedyś z pewnością, odpowiedni statek, a nawet dwa, leżą i czekaja na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Marca 2022 Share Napisano 29 Marca 2022 Nie lada ponton KOCIK! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Piękna robota. Robi wrażenie. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi