Bikernytzu Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Właśnie dlatego pisałem wcześniej, że zdjęcia są robione w powiększeniu zoom 3, 8-4krotnym.... Mam nadzieję, że teraz widać o co chodzi... Edytowane 27 Marca 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, zegeye napisał: Dosyć duże jednak zdają się być oka tej sieci.... 8-) Do takich celów w 72-ce używam siateczki z torebek po herbacie ... są sporo delikatniejsze. Widzę że jesteś skonfudowany.... 8-) Wpisz w googla ''trójkątne torebki do herbaty'' i wszystko się wyjaśni Skonfudowany również nie jestem, bynajmniej. Na żywo wygląda to bardzo przyzwoicie, siatka jest bardzo drobniutka i robi bardzo dobre wrażenie. Jest drobna, transparentna i prezentuje się jak należy. Edytowane 27 Marca 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 28 Marca 2022 Share Napisano 28 Marca 2022 Spoko. Jak dla ciebie sa OK to mi nic do tego. Nie atakuje ani nie krytykuje, jedynie chcialem podpowiedzieć, ale jak widać nie trzeba. To siedze cicho i oglądam. dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Kilka drobiazgów Malowanie i cieniowane podstawowe : Kalki i dopracowanie przebarwień : Ubolewam nad jakością zdjęć ponieważ na żywo są lepsze kontrasty. Toster nawet w tzw hdr nie chce oddać tego jak to wygląda w realu (żadne tłumaczenie, że coś nie wyszło). Niestety na kilkadziesiąt zdjęć wybrałem najlepsze jakie udało mi się uchwycić . Następny będzie brudzing..... delikatny Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Kwietnia 2022 Share Napisano 2 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Bikernytzu napisał: Ubolewam nad jakością zdjęć ponieważ na żywo są lepsze kontrasty. Widać, widać. Drobiazgi świetne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Drzwi i okna... Tu nie ma co porywać niestety A tu kilka drobiazgów cieszących oko Temat jeszcze z mojego ah-6j, niektóre graty przydały się jako sprawdzone części Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Ciag dalszy.... Podkład : A tu pomalowane przed montażem : Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Coś mi tu spokoju nie dawało... Jak to kolega mówi "oko szuka" nieprawidłowości.... No i znalazłem rury wyrzutu łusek.... Trzeba przerobić! Od razu lepiej i nie ma konsternacji co jest nie tak.... Tu upragniony i wyczekiwany przeze mnie montaż do kadłuba : Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Ładny a foto oryginału można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) To zdjęcie było motywacja do zbudowania modelu Tymczasem ammo feeder'y wewnątrz : I do minigun'ów na zewnątrz : Taki dzik Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Powoli powoli w kierunku "dzioba" ptaszyska Osłony pilotów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Maskowanie malowanie i wyszła taka oto morda.... Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2022 Coś na brak weny twórczej do dalszej pracy... czyli wycieraczki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2022 W ramach walki z nuda system FRS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia 2022 Share Napisano 6 Kwietnia 2022 Szaleństwo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) 28 minut temu, barszczo napisał: Szaleństwo . Do szaleństwa to mnie już on doprowadza.....bo ciągle coś mi odpadnie albo ulamie. Ktoś na początku napisał : "oby starczyło Ci zapału"..... Otóż jest on na wykończeniu Ale już bliżej jak dalej także spinam 4litery i ku gablocie. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Bikernytzu napisał: "oby starczyło Ci zapału"..... Otóż jest on na wykończeniu Nie masz takiej opcji. Admin Ci zablokował. Masz tylko opcję "Jedziemy dalej". Na pocieszenie powiem Ci, że my tu mocno kibicujemy i podpatrujemy. A tak na poważnie to dla mniej wtajemniczonych co oznacza sam skrót FRS bo przeznaczenia systemu to się chyba domyślam. Próbowałem to sobie wygooglować aloe coś mi kiepsko poszło bo nic nie znalazłem. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Bardzo dziękuję za miłe słowa. Skoro tak to muszę dzielnie walczyć dalej . FRS for..... I tu wpisujemy np. Blackhawk. Jest to system szybkich lin desantowych - Fast Rope System. W blackhawk'ach były dwa rodzaje ten który zrobiłem wydaje się być bardziej popularny a ten ze zdjęcia pierwszego poniżej bardziej.... Atrakcyjny moim zdaniem .... No ale.... Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Dzięki za podpowiedź tylko że wpisując FRS for Blackhawk moja wyszukiwarka nic nie znalazła. Natomiast wpisując FRIES for Blackhawk już znalazłem to co chciałem. Jak by nie patrzeć fraza Fast Rope System pomogła ogarnąć temat. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Kilka części i będzie brudzenie... Tym czasem : W końcu zaczyna się składanie w całość Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Po co ci dwa stateczniki... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 W sumie widać trzy z 9ciu. Tyle będzie hawk ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Jakie ładne światełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) ładny a Ja maluje kalkomanie do naszego policjanta Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Adamsky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Pokazałbyś na zdjęciach jak wykonujesz (przygotowujesz) kopyta do odlewów, a najlepiej wszystko, od kopyta przez formę do gotowego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi