Marek K Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ostatnio była mowa na tym forum że macie dość łaciatych Ki-61 więc zlepiłem zielonego takiego ptaka . Aby nie był zbyt jednolity było trochę zabawy z maskowaniem. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Bardzo się podoba, wróżę dobre miejsce w konkursie na sąsiednim forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Fajny chociaż jeszcze można go lekko zużyć do tej ilości zestrzeleń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Bardzo ładny. Też bym go delikatnie obił lub gdzieniegdzie przetarł. Napisz proszę, jak robiłeś znaki - paski, słońca i litery. Kalkomanie li to, czy rękodzieło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 1, 2022 Author Share Posted March 1, 2022 Dzięki za komentarze, z tym tyraniem to ostrożnie . Kobayashi zmieniał te samoloty jak rękawiczki , a cała jego kariera jako pilota na ki-61 to grudzień 44 do maja 45. Do pomocy miałem szablon montexu , niestety paski są za krótkie i tu było rękodzieło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Masz jakieś zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Dla mnie: bomba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 1, 2022 Author Share Posted March 1, 2022 Godzinę temu, zaruk napisał: Masz jakieś zdjęcia? Tak , bez zdjęcia się nie ruszam . Tylko jest 1 problem , nie widać całego samolotu . Zapewne kojarzysz , nos samolotu z bandą dzieci . Samolot prawie nowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 (edited) 18 minut temu, Marek K napisał: nos samolotu z bandą dzieci . Samolot prawie nowy. Po wizycie dzieci to już chyba nie - na pewno jakieś odrapania powstały. Edited March 1, 2022 by zaruk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 1, 2022 Author Share Posted March 1, 2022 To były japońskie dzieci , one są inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek190 Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Bardzo mi się podobają tak wykonane modele. Brawo SUPER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Bardzo mi się podoba. Fajne, delikatne brudzenie, cieniowany z wyczuciem, nitowanko... Świetna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 11, 2022 Author Share Posted March 11, 2022 W dniu 1.03.2022 o 17:00, barszczo napisał: Bardzo się podoba, wróżę dobre miejsce w konkursie na sąsiednim forum . Spodziewałem się że Twoja foka będzie największym konkurentem (miałeś moj głos ). Ale z tego co widzę lepiej znasz się na gustach modelarzy. Może za bardzo podobają się im niedorobione modele (szpary, krzywe i niedotarte nity ). Dziękuję za pozytywny odbior mojego ulepa . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts