Marek K Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Ostatnio była mowa na tym forum że macie dość łaciatych Ki-61 więc zlepiłem zielonego takiego ptaka . Aby nie był zbyt jednolity było trochę zabawy z maskowaniem. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Bardzo się podoba, wróżę dobre miejsce w konkursie na sąsiednim forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Fajny chociaż jeszcze można go lekko zużyć do tej ilości zestrzeleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Bardzo ładny. Też bym go delikatnie obił lub gdzieniegdzie przetarł. Napisz proszę, jak robiłeś znaki - paski, słońca i litery. Kalkomanie li to, czy rękodzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 1 Marca 2022 Autor Share Napisano 1 Marca 2022 Dzięki za komentarze, z tym tyraniem to ostrożnie . Kobayashi zmieniał te samoloty jak rękawiczki , a cała jego kariera jako pilota na ki-61 to grudzień 44 do maja 45. Do pomocy miałem szablon montexu , niestety paski są za krótkie i tu było rękodzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Masz jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 Dla mnie: bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 1 Marca 2022 Autor Share Napisano 1 Marca 2022 Godzinę temu, zaruk napisał: Masz jakieś zdjęcia? Tak , bez zdjęcia się nie ruszam . Tylko jest 1 problem , nie widać całego samolotu . Zapewne kojarzysz , nos samolotu z bandą dzieci . Samolot prawie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 (edytowane) 18 minut temu, Marek K napisał: nos samolotu z bandą dzieci . Samolot prawie nowy. Po wizycie dzieci to już chyba nie - na pewno jakieś odrapania powstały. Edytowane 1 Marca 2022 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 1 Marca 2022 Autor Share Napisano 1 Marca 2022 To były japońskie dzieci , one są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Bardzo mi się podobają tak wykonane modele. Brawo SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Marca 2022 Share Napisano 6 Marca 2022 Bardzo mi się podoba. Fajne, delikatne brudzenie, cieniowany z wyczuciem, nitowanko... Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 W dniu 1.03.2022 o 17:00, barszczo napisał: Bardzo się podoba, wróżę dobre miejsce w konkursie na sąsiednim forum . Spodziewałem się że Twoja foka będzie największym konkurentem (miałeś moj głos ). Ale z tego co widzę lepiej znasz się na gustach modelarzy. Może za bardzo podobają się im niedorobione modele (szpary, krzywe i niedotarte nity ). Dziękuję za pozytywny odbior mojego ulepa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi