makinen Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Silnika malować nie będę- zamykam na głucho. Jednego z otwartym już mam. Fajerwerki...mogą się zdarzyć wybuchy przy malowaniu kamuflażu. Cytat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) nie odpuściłem, choć łatwo nie jest. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez makinen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Piotrek - można gdzieś nabyć te całą tylną klatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2022 za 145 Euro można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 15 minut temu, makinen napisał: za 145 Euro można Postoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2022 15 minut temu, mandrivecs napisał: Postoje Lub wersję tańszą o niższej jakości druku za 103 E https://www.shapeways.com/shops/galactica-models?section=1%2F35+scale+M-ATV&s=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Sierpnia 2022 Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Anteny czekają na montaż. Wstępnie lekko przykurzony wraz z tylnym lewym kołem poglądowo. Całość zależy od terenu podstawki. czy ma ktoś do odstąpienia kawełek pleksi 1-2 mm grubości do zrobienia oszklenia w przednich oknach? Będę wdzięczny za poratowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi