Super Moderator jawkers Napisano 22 Czerwca 2008 Super Moderator Share Napisano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Model Volvo FH-12 Yamaha Team jest już skończony. Budowe modelu zacząłem 10.03.2008r, ukończyłem 22.06.2008r. Wykonałem kilka elementów, we własnym zakresie. Szczegółową relację z budowy, można zobaczyć tutaj. Zapraszam do oglądnięcia zdjęć. Zdjęcia wykonywałem w takich oto pejzarzach. Dziękuję Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Fajne fotki, na niektórych zestaw wygląda jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Świetna robota , zresztą juz to wiesz , na niektórych fotach wygląda prawie jak 1:1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Piękna ta bestia . I ten lakierek . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Gdybyś go lekko przybrudzić wyglądałby jak prawdziwy... super model, super wykonanie. Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Dumo co Ty masz z tym brudzeniem . Siodło pobrudził. I nie pobrudzony i pobrudzony w wykonaniu Kolegi jawkers wyglądałby cudnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Piękny model , super zbudowany. Pozdrawiam Jurras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 No lustro ładne masz na naczepce P.S. a gdzie motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 O w mordę, pierwsze 2 zdjęcia i myślałem, że to model 1:1, powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Gdyby nie to, że faktura asfaltu jest za gruba, to po prostu nie uwierzyłbym, że to model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Cudo . Model świetnie się prezentuje w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d@d@mian Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 No i po co wykonujesz foty prawdziwego "wózka" ? Myślisz żę kogoś oszukasz? Świetny model, wygląda baaaardzo realistycznie. Bardzo mi przypadł do gustu. 6/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Tak model bez owijania w bawełnę prezentuje się znakomicie Fajnie, że w końcu relacja z budowy dobiegła końca - data rozpoczęcia prac rzeczywiście robi wrażenie No i fotki świetne zrobiłeś, czyli żeby to jeszcze raz wszystko podsumować - kawał dobrej roboty wykonałeś Aha! Zestaw zasługuje moim zdaniem na stronę główną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Czerwca 2008 Witam. Dziękuję wszystkim, za miłe słowa. To jest dla mnie zastrzyk, do rozpoczęcia kolejnej budowy, którą już niebawem rozpocznę. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Oby ten kolejny modelik był tak dobry jak ten!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Piękny model, wykonanie też bardzo dobre Gdzieś, kiedyś w planach też mam tą bestię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Października 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Października 2016 Volvo też doczekało się wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Bardzo fajny sprzęt, kabina otwierana fabrycznie czy przeróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Grudnia 2016 Dzięki. Kabina otwierana fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Piękny zestaw. Gratuluję nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi