marek d Napisano 5 Maja 2023 Autor Share Napisano 5 Maja 2023 Tak, szkoda czasu na mordowanie ręki. Jak już je kiedyś kupiłem to trzeba wypróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Witam. Trochę trzeba było odkopać temat. Jako że załamywacz czasu i przestrzeni wymaga przeglądu po intensywnym sezonie znalazł się czas na modelik. Dokończyłem malowanie skrzydeł i domalowałem gwiazdę. Bystre oko dostrzeże jakieś niedoskonałości nad którymi trzeba się pochylić jeszcze. Cieszy mnie ten mały progres. Teraz będzie można malować dolną powierzchnię skrzydła. Klapy włożone tylko do foto. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez marek d 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 Pięknie, dobrze że wracasz do modeli . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia (edytowane) Malowanie dołu skrzydeł skończone. Namalowana ostatnia gwiazda. Edytowane 9 Stycznia przez marek d 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Pani tego samolotu zajęła należne jej miejsce. ... i ogólne widoczki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Pani prezentuje się wyśmienicie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 7 godzin temu, marek d napisał: Pani tego samolotu zajęła należne jej miejsce. ... i ogólne widoczki Ja mam chyba coś zrypane w ustawieniach, bo nie widzę zdjęć, a po otwarciu w nowej karcie wyrzuca info o zablokowaniu strony ze względów bezpieczeństwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Małymi kroczkami coś na modeliku przybywa: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Czasami jak mnie najdzie coś.... to sobie siądę i coś wystrugam. Szału nie ma ale jest lustereczko lightingowe. Lepiej takie jak żadne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Zawsze odpadałem przy zabawach typu "znajdź dziesięć różnic na obrazkach". Czy chodzi o to, że przyczepiłeś takiego fiutka u góry? Jeśli piszę bez sensu to od razu proszę o wybaczenie, Mustangi to jedna z moich pięt. A lalunia, owszem, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia 14 minut temu, zaruk napisał: przyczepiłeś takiego fiutka u góry? Bingo, wygrał pan talon na.... lody i balon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Dlatego zawsze wolałem dzbanka, jest wincyj miejsca do prezentacji co ciekawszych szczegółów anatomicznych niż na takim rachitycznym koniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Dziękuję. A do czego to służyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Zapewne do widzenia niemcUF z tyłu, bez odwracania głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Że niby to lustereczko jest... Może, może, choć dla mnie wyglądało jak otworek do wyrzucania wyżutej gumy balonowej bez otwierania owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Dlatego zawsze wolałem dzbanka Przecież to jest tępy mięśniak, zero finezji. 9 godzin temu, zaruk napisał: Że niby to lustereczko jest. No i zostałem sprowadzony na ziemię, a taki byłem dumny z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia 34 minuty temu, marek d napisał: No i zostałem sprowadzony na ziemię, a taki byłem dumny z siebie. Ja bardzo przepraszam za brak należytego szacunku, w rzeczywistości lustro jest piękne i fajnie, że Ci się chciało. Tak miało być od początku napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Ode mnie za lusterko masz plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 1 godzinę temu, zaruk napisał: Możesz waść dworować sobie do woli, ale innego utylizatora gumy do żucia nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Mechaniczna jest finezja kolego, ta sprężarka w dzbanku to jak zapalniczka Zippo w porównaniu z krzemieniem i hubą w kucyku Hajata lepiej z nami zrób małego Mareczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia (edytowane) Żeby się nam kolega Zaruk ostatecznie odfanzolił od tego, niewątpliwie, pięknego lusterka podrzucam zdjęcie z realu. Jeszcze na oryginale, choć wątpię, bu to było koniecznie to samo. Maj. Gaskin nie wygląda na typa, który oddałby lusterko bez walki. Wytęż wzrok i znajdź otwór na gumę do żucia. Zresztą, w Mustangu nikt by się nie męczył z mocowaniem w tym celu osłony lusterka, zdobytego po trupie dowódcy 37th FS. Po prostu wybrano by gotową limuzynę z dziurą. Trzeba trochę sięgnąć do tyłu by wywalić tę gumę, ale jakże prostsza logistyka. Może nawet tak było? Znane zdjęcia są zbyt słabe, by to rozstrzygnąć. Edytowane 18 Stycznia przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia 6 minut temu, Szydercza Gała napisał: Mechaniczna jest finezja kolego, Do tego zrealizowane dobro narodowe: No replacement for displacement! Komfort i wygoda - zimny łokieć kiedy się ma na to ochotę, a nie za każdym razem, kiedy odsunie się limuzynę. I najważniejsze: litraż piwa jaki można przytargać do jednostki trzy razy większy. Tematu urody nawet nie poruszam, bo byłoby to kopanie leżącego. Nie sportowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Się już przecież odfanzoliłem, a po zamieszczeniu ostatniego zdjęcia widzę wyraźnie, że to osłona a lustereczko jest w środku. Wcześniej, z uwagi na kataraktę swą, tego nie dostrzegłem. Czy wystarczająco się pokajałem? Panie Marku pięknie jest. I, żeby była jasność, nie ma tu żadnego dworowania, tylko szczera sympatia i uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Po prostu nie wypisuj po forum jak spływasz Nilem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 4 godziny temu, greatgonzo napisał: pięknego lusterka podrzucam zdjęcie z realu. No piękne, dziękuję. Kiedyś wyczytałem że po przesiadce jednostki z Lightingów na Mustangi przeszczepy lusterek były dość popularne. Człowiek się stara a tu hejt lustereczka, no to jeszcze mogę przeżyć. Natomiast hejt Mustangów jest obrzydliwy . P-47; obleśnym mięśniakom na sterydach; stanowcze nie. 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Hajata lepiej z nami zrób małego Mareczku Z dużym mnie nie chcecie, a małego nie posiadam więc nie zrobię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi