pmroczko Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia Dzięki za miłe słowa a przede wszystkim jeszcze raz dzięki za pomoc przy zbieraniu materiałów (te kieruję też do innych którzy pomagali) - bardzo się przydają. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia Dzień dobry! Kolejny update - kalkomanie naklejone: Jak widać nieźle udało się zgrać kolor malowany z "klejonym" - użyłem Gunze H13 z niewielką domieszką Gunze H2. Teraz jeszcze jedna ważna rzecz do zrobienia - różne drzwi. W przypadku pokryw podwozia głównego zawiasy zrobione z drutu miedzianego: Zostało jeszcze sporo pracy przy wnętrzu drzwi do kabiny, tam jest ta konkretna dźwignia do zamykania i otwierania drzwi na panelu, który ma dość skomplikowany kształt, no i zawias też trzeba jeszcze dorobić. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Jest super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 9 godzin temu, pmroczko napisał: Dzień dobry! Kolejny update - kalkomanie naklejone: Podobne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Bardzo ładnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 11 godzin temu, pmroczko napisał: Zostało jeszcze sporo pracy przy wnętrzu drzwi do kabiny, tam jest ta konkretna dźwignia do zamykania i otwierania drzwi na panelu, który ma dość skomplikowany kształt, no i zawias też trzeba jeszcze dorobić. Takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Kwietnia Autor Share Napisano 20 Kwietnia (edytowane) Cześć! Dzisiaj właśnie widziałem Avanti na podejściu do Ławicy (Poznań). Dobre uczucie! @zaruk, @barszczo - dziękuję bardzo! @Wojtek59- bardzo dziękuję za dalszą dokumentację, przyda się bardzo! To jadę dalej z robotą, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Edytowane 20 Kwietnia przez pmroczko Nerwowy paluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia Dzień dobry! Koniec budowy już bliski, więc chyba to będzie ostatni update... Trochę pracy włożyłem w drzwi, zwłaszcza, że dostałem taką dobrą dokumentację do nich: Ależ to powiększenie jest bezlitosne... Zrobiłem też światła - na końcówkach skrzydeł: I na szczycie statecznika pionowego i na górze kadłuba (czerwone) i na dole (białe): No i chyba trzeba teraz wszystko poskładać w całość... Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia No to czekam na galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Dzień dobry! No i galeria jest! Skończone! Zapraszam: Edytowane 30 Kwietnia przez pmroczko Dodane zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi