Paweł Czarnocki Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Cześć. No ugniotłem nareszcie mojego maszkaronka. Lećcie na bazarek po zgniłe pomidory i jaja. Zaczynamy pokaz: Na początek fotka z "młodszym bratem" M-48: A tutaj można sobie zadzwonić przez telefon bez prefiksu: Tutaj karabinek. To do rozganiania krytyków: No i kilka ujęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 EKSTRA modele Godne podziwu Może nie przepadam za pancerką, ale jakwidze takie modele to aż się chce skleić jakiś czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 Może nie przepadam za pancerką, ale jakwidze takie modele to aż się chce skleić jakiś czołg Model jest dość stary. Ale skleja się cacy. Porządna "stara" Italerka. Jest dobrze opracowany, spasowany i ogólnie cacy. Aż się prosi aby go skleił lepszy modelarz ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Eeee - bez przesady. Dobra robota Tak na marginesie: Nie często można zobaczyć ten model - nie cieszy się popularnością. Pewnie dlatego, że nie załapał się na "czas wojny" ani nie jest "modern". Ja osobiście bardzo go lubię - model też. To jeden z lepszych, o ile nie najlepszy model Italeri. Jego najsłabszą stroną są gąsienice. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Świetny model Ci wyszedł Pawle. A na dodoatek jeszcze bardzo ładne zdjęcia porobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Lipca 2006 Autor Share Napisano 4 Lipca 2006 Jego najsłabszą stroną są gąsienice. Pozdrawiam, Maciej Mam do niego ogniwkowe gąski AFV Club, to te same jak do Pershinga. Kupuję drugiego Pattona i zrobię go w jakimś egzotycznym malowanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Paweł i model i fotki robią niesamowite wrażenie (ale najlepsze fotki są do niczego, jeśli nie byłoby taaakiego modelu do obfotografowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Kurcze... :-) masz talent....hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 No, no Pawelku. Dla mnie miodzio Piekny model i piekne fotki Co nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 dla mnie tez exdtraaaaa obydwa modeliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 5 Lipca 2006 Share Napisano 5 Lipca 2006 Suuuuuper Bardzo mi sie podobaja obydwa modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Chciałbym aby kiedyś choć jeden mój model tak wspaniale się prezentował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Super brudzenie Ci wyszlo. W ogole model jest cacy. Tak tylko spytam, bo w sprawach pancernych jestem lajkonik. Czemu ma niemieckie oznaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Bo był użytkowany m.in. przez ten kraj - po czym Niemcy stwierdzili, że czas na... porządny czołg i zrobili Leoparda Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Mam takie male pytanko. Też sklejam tego Pattona. i malowałeś w nim silnik czy nie?? Bo zastanawiam się czy te klapy zrobić otwarte czy zamknięte, narazie stawiam na zamknięte bo nie mam pojęcia jak pomalować silnik a z instrukcji niewiele da się wywnioskowac... Jeśli ktoś miałby fotki silnika do M47 to byłbym dźwieczny;) Pozdrawiam i z góry dziękuje;) cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Jeszcze jedno pytanko: Do czego jest ta sprężynka między modelem a podstawką widoczna na tym zdjęciu?? z góry dziękuje za odpowiedź;) cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi