Grzes Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 5 minut temu, abtb napisał: ktoś to widział i oglądał? Ja Cytuj
Michal_1981 Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 39 minut temu, abtb napisał: Takie jeszcze małe pytanko do ogółu - ktoś to widział i oglądał? Można go zobaczyć teraz w Jaworznie. Przenieśli go z pola w 2021 https://mckis.jaworzno.pl/jedyny-taki-samolot-w-jaworznie/ 1 Cytuj
Michal_1981 Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 Elegancko pomalowany miguś. Wielkie zazdro - super kolekcja miniatur! 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Października 2024 Autor Napisano 5 Października 2024 Jako takie podsumowanie "kolorystyczne" warsztatu: 5 Cytuj
barszczo Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 Świetna sprawa, Libijczyk wymiata . 1 1 Cytuj
abtb Napisano 22 Października 2024 Autor Napisano 22 Października 2024 W dniu 1.10.2024 o 20:14, abtb napisał: Warsztat ZAMKNIĘTY. Dobrze, że nie wyrzuciłem kluczyka - jeszcze odrobinkę pociągnę temat Uprzedzając pytania - nie, nie będzie w tym paskudnym kamo 5 Cytuj
AnatolPigwa Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 Ale będzie zgodnie z napisem na pudle? Cytuj
abtb Napisano 22 Października 2024 Autor Napisano 22 Października 2024 4 minuty temu, AnatolPigwa napisał: Ale będzie zgodnie z napisem na pudle? Prawie MiG- 29UB in ..........................Air Force W miejsce kropek należy wstawić odpowiednie państwo. Jakie? To już ujawnię jak dotrą kalki, blachy i toczonki w przyszłym tygodniu. Mała podpowiedź - kamo będzie dwukolorowe z orłem Cytuj
zegeye Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 A ten OREŁ to dwugłowy będzie? Cytuj
abtb Napisano 22 Października 2024 Autor Napisano 22 Października 2024 23 minuty temu, zegeye napisał: A ten OREŁ to dwugłowy będzie? Taki był na początku plan, ale jak to u mnie - plan upadł Tzn się zmienił pod wpływem udanych zakupów rzeczy już nieosiągalnych w normalnej sprzedaży detalicznej. 18 minut temu, AnatolPigwa napisał: Jak nic będzie faraon. Jeżeli ma to oznaczać , że niby egipski to nie. Zdecydowanie NIE, (ale jak to w dowcipie - tuż obok ) Żeby nie było tak "gorąco", to schłodzę odrobinę dyskusję, poprzez informację następującej treści - "Plan A" na ten rok jest jeszcze obowiązujący i budowa kolejnego MiG -acza ruszy dopiero po 31.12. No chyba, że coś gruchnie z nieba i nastąpi zmiana "Planu A" na "Plan B" Cytuj
barszczo Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 1 godzinę temu, abtb napisał: No chyba, że coś gruchnie z nieba i nastąpi zmiana "Planu A" na "Plan B" Jak znam życie to gruchnie . 1 Cytuj
Grzes Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 4 godziny temu, abtb napisał: nie będzie w tym paskudnym kamo Kamo jeszcze dałoby się przeżyć, ale te oznaczenia... 1 godzinę temu, abtb napisał: 2 godziny temu, zegeye napisał: A ten OREŁ to dwugłowy będzie? Taki był na początku plan, ale jak to u mnie - plan upadł No nie mów, że znalazłeś orła trzygłowego 1 Cytuj
abtb Napisano 22 Października 2024 Autor Napisano 22 Października 2024 17 minut temu, Grzes napisał: Kamo jeszcze dałoby się przeżyć, ale te oznaczenia... Jak Ty mnie teraz zaimponowałeś 17 minut temu, Grzes napisał: znalazłeś orła trzygłowego Jak się dobrze szuka - za każdym krzakiem, pod każdym kamieniem - to i efekty są Będzie niestety jednogłowy, ale za to czerwony jak dobra komunistyczna szturmówka Cytuj
Grzes Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 4 minuty temu, abtb napisał: Będzie niestety jednogłowy, ale za to czerwony Moje typy: albo Cytuj
abtb Napisano 22 Października 2024 Autor Napisano 22 Października 2024 3 minuty temu, Grzes napisał: Moje typy: Cytuj
Soris Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 Taki, bo taki najładniejszy 2 1 Cytuj
abtb Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 12 godzin temu, Soris napisał: Taki, bo taki najładniejszy I po konkursie Wygrał pan wycieczkę do Teheranu na koszt własny, do zrealizowania w dowolnym biurze podróży W planie jest jeszcze "solówka" 9-12 trębacza i w sumie też już wiadomo w jakim będzie kamo - a zatem konkursu nie będzie Cytuj
Grzes Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 (edytowane) Godzinę temu, abtb napisał: I po konkursie Chwila! Łejdaminyt! Przecież ja byłem pierwszy z tym Iranem Edytowane 23 Października 2024 przez Grzes Cytuj
abtb Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 5 minut temu, Grzes napisał: Przecież ja byłem pierwszy z tym Iranem Istotnie - podobieństwo zaprezentowanej przez ciebie grafiki jest uderzające: 19 godzin temu, Grzes napisał: W związku z tym, możecie pojechać na tą samą wycieczkę - wiadomo - w kupie raźniej 10 minut temu, Grzes napisał: Krawat "anty awanturniczy" przekażę osobiście w czasie kolejnego spotkania 57 minut temu, abtb napisał: sumie też już wiadomo w jakim będzie kamo Żeby znowu nie było, że się ktoś pominięty poczuł, to kładę całą prawdę na stół: (w tym przypadku/malowaniu, miłośnicy "szachownicy" powinni być zadowoleni wszak malowanie szaro-szare ) oraz druga opcja do wyboru: czyli Jemen Tylko tu mam trochę gwoździa do rozgryzienia - niby wersja nie garbata a sondę do tankowania ma (jak SMT) albo nie: Zwariować można Cytuj
Grzes Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 3 minuty temu, abtb napisał: podobieństwo zaprezentowanej przez ciebie grafiki jest uderzające: No, ja pokazałem godło państwa, bo taka była zgadywanka. Niee, no skandal o poranku! Poproszę o regulamin konkursu, wzór wniosku protestacyjnego oraz namiar na działającego lekarza bądź farmaceutę. 1 Cytuj
abtb Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 (edytowane) Po zażyciu waleriany i wypiciu dwóch łyków melisy dostrzegam, że to są dwie różne wersje, bo oprócz sondy są jakieś charakterystyczne bąble za kabiną , na wysokości górnych wlotów powietrza I tak trochę poza tematem ale jednak modelarsko - to zdjęcie pokazuje że przeciwnicy preszejdingu są w błędzie : i w sumie walczą z wiatrakami Czyli "krata" rządzi I tak sobie myślę, że żeby nie być całkowicie stratnym (wszak 35 zeta za kalki to kawał szmalu ) i wykorzystać kalki do (prawie) końca to można zrobić, i syryjskiego, i jemeńskiego (zostanie jeszcze irańskie na "solówkę" ) Edytowane 23 Października 2024 przez abtb 1 Cytuj
abtb Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 3 minuty temu, Grzes napisał: Poproszę o regulamin konkursu, wzór wniosku protestacyjnego Dokumentów nie jawnych się nie ujawnia 4 minuty temu, Grzes napisał: namiar na działającego lekarza bądź farmaceutę. Ale że gdzie - bliżej miejsca zamieszkania, miejsca pracy czy letnich wypadów Bo rozrzut "terytorialny" dość znaczny Cytuj
Grzes Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 1 minutę temu, abtb napisał: Ale że gdzie - bliżej miejsca zamieszkania, miejsca pracy czy letnich wypadów Bo rozrzut "terytorialny" dość znaczny Dawaj gdziekolwiek, gdzie działa lekarz w uśmiechniętej (chyba jeszcze) Polsce 1 Cytuj
abtb Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 (edytowane) 40 minut temu, abtb napisał: Zwariować można Trochę mi się rozjaśnia w sprawie jemeńskich MiG-aczy : MiG-29SMT: 22-04, 22-05, 22-06, 22-09, 22-12, 22-13, 22-15, 22-16, 22-20 MiG-29UB: 22-31, 22-01, 22-02 MiG-29: 22-32, 22-35 Numerologia ma jednak przyszłość Ale z drugiej strony to "warsztat relaksacyjny" , więc co ja się będę przejmował jakimś wersjami i rozkminiał czy to 9-12 czy 9-13 albo jakieś 9-18/9-19 Edytowane 23 Października 2024 przez abtb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi