Grzes Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października 5 minut temu, abtb napisał: ktoś to widział i oglądał? Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października 39 minut temu, abtb napisał: Takie jeszcze małe pytanko do ogółu - ktoś to widział i oglądał? Można go zobaczyć teraz w Jaworznie. Przenieśli go z pola w 2021 https://mckis.jaworzno.pl/jedyny-taki-samolot-w-jaworznie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Elegancko pomalowany miguś. Wielkie zazdro - super kolekcja miniatur! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Października Autor Share Napisano 5 Października Jako takie podsumowanie "kolorystyczne" warsztatu: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Świetna sprawa, Libijczyk wymiata . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października W dniu 1.10.2024 o 20:14, abtb napisał: Warsztat ZAMKNIĘTY. Dobrze, że nie wyrzuciłem kluczyka - jeszcze odrobinkę pociągnę temat Uprzedzając pytania - nie, nie będzie w tym paskudnym kamo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Ale będzie zgodnie z napisem na pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października 4 minuty temu, AnatolPigwa napisał: Ale będzie zgodnie z napisem na pudle? Prawie MiG- 29UB in ..........................Air Force W miejsce kropek należy wstawić odpowiednie państwo. Jakie? To już ujawnię jak dotrą kalki, blachy i toczonki w przyszłym tygodniu. Mała podpowiedź - kamo będzie dwukolorowe z orłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października A ten OREŁ to dwugłowy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Jak nic będzie faraon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października 23 minuty temu, zegeye napisał: A ten OREŁ to dwugłowy będzie? Taki był na początku plan, ale jak to u mnie - plan upadł Tzn się zmienił pod wpływem udanych zakupów rzeczy już nieosiągalnych w normalnej sprzedaży detalicznej. 18 minut temu, AnatolPigwa napisał: Jak nic będzie faraon. Jeżeli ma to oznaczać , że niby egipski to nie. Zdecydowanie NIE, (ale jak to w dowcipie - tuż obok ) Żeby nie było tak "gorąco", to schłodzę odrobinę dyskusję, poprzez informację następującej treści - "Plan A" na ten rok jest jeszcze obowiązujący i budowa kolejnego MiG -acza ruszy dopiero po 31.12. No chyba, że coś gruchnie z nieba i nastąpi zmiana "Planu A" na "Plan B" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 1 godzinę temu, abtb napisał: No chyba, że coś gruchnie z nieba i nastąpi zmiana "Planu A" na "Plan B" Jak znam życie to gruchnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 4 godziny temu, abtb napisał: nie będzie w tym paskudnym kamo Kamo jeszcze dałoby się przeżyć, ale te oznaczenia... 1 godzinę temu, abtb napisał: 2 godziny temu, zegeye napisał: A ten OREŁ to dwugłowy będzie? Taki był na początku plan, ale jak to u mnie - plan upadł No nie mów, że znalazłeś orła trzygłowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października 17 minut temu, Grzes napisał: Kamo jeszcze dałoby się przeżyć, ale te oznaczenia... Jak Ty mnie teraz zaimponowałeś 17 minut temu, Grzes napisał: znalazłeś orła trzygłowego Jak się dobrze szuka - za każdym krzakiem, pod każdym kamieniem - to i efekty są Będzie niestety jednogłowy, ale za to czerwony jak dobra komunistyczna szturmówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 4 minuty temu, abtb napisał: Będzie niestety jednogłowy, ale za to czerwony Moje typy: albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października 3 minuty temu, Grzes napisał: Moje typy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Taki, bo taki najładniejszy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października 12 godzin temu, Soris napisał: Taki, bo taki najładniejszy I po konkursie Wygrał pan wycieczkę do Teheranu na koszt własny, do zrealizowania w dowolnym biurze podróży W planie jest jeszcze "solówka" 9-12 trębacza i w sumie też już wiadomo w jakim będzie kamo - a zatem konkursu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października (edytowane) Godzinę temu, abtb napisał: I po konkursie Chwila! Łejdaminyt! Przecież ja byłem pierwszy z tym Iranem Edytowane 23 Października przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października 5 minut temu, Grzes napisał: Przecież ja byłem pierwszy z tym Iranem Istotnie - podobieństwo zaprezentowanej przez ciebie grafiki jest uderzające: 19 godzin temu, Grzes napisał: W związku z tym, możecie pojechać na tą samą wycieczkę - wiadomo - w kupie raźniej 10 minut temu, Grzes napisał: Krawat "anty awanturniczy" przekażę osobiście w czasie kolejnego spotkania 57 minut temu, abtb napisał: sumie też już wiadomo w jakim będzie kamo Żeby znowu nie było, że się ktoś pominięty poczuł, to kładę całą prawdę na stół: (w tym przypadku/malowaniu, miłośnicy "szachownicy" powinni być zadowoleni wszak malowanie szaro-szare ) oraz druga opcja do wyboru: czyli Jemen Tylko tu mam trochę gwoździa do rozgryzienia - niby wersja nie garbata a sondę do tankowania ma (jak SMT) albo nie: Zwariować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 3 minuty temu, abtb napisał: podobieństwo zaprezentowanej przez ciebie grafiki jest uderzające: No, ja pokazałem godło państwa, bo taka była zgadywanka. Niee, no skandal o poranku! Poproszę o regulamin konkursu, wzór wniosku protestacyjnego oraz namiar na działającego lekarza bądź farmaceutę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października (edytowane) Po zażyciu waleriany i wypiciu dwóch łyków melisy dostrzegam, że to są dwie różne wersje, bo oprócz sondy są jakieś charakterystyczne bąble za kabiną , na wysokości górnych wlotów powietrza I tak trochę poza tematem ale jednak modelarsko - to zdjęcie pokazuje że przeciwnicy preszejdingu są w błędzie : i w sumie walczą z wiatrakami Czyli "krata" rządzi I tak sobie myślę, że żeby nie być całkowicie stratnym (wszak 35 zeta za kalki to kawał szmalu ) i wykorzystać kalki do (prawie) końca to można zrobić, i syryjskiego, i jemeńskiego (zostanie jeszcze irańskie na "solówkę" ) Edytowane 23 Października przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października 3 minuty temu, Grzes napisał: Poproszę o regulamin konkursu, wzór wniosku protestacyjnego Dokumentów nie jawnych się nie ujawnia 4 minuty temu, Grzes napisał: namiar na działającego lekarza bądź farmaceutę. Ale że gdzie - bliżej miejsca zamieszkania, miejsca pracy czy letnich wypadów Bo rozrzut "terytorialny" dość znaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 1 minutę temu, abtb napisał: Ale że gdzie - bliżej miejsca zamieszkania, miejsca pracy czy letnich wypadów Bo rozrzut "terytorialny" dość znaczny Dawaj gdziekolwiek, gdzie działa lekarz w uśmiechniętej (chyba jeszcze) Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października (edytowane) 40 minut temu, abtb napisał: Zwariować można Trochę mi się rozjaśnia w sprawie jemeńskich MiG-aczy : MiG-29SMT: 22-04, 22-05, 22-06, 22-09, 22-12, 22-13, 22-15, 22-16, 22-20 MiG-29UB: 22-31, 22-01, 22-02 MiG-29: 22-32, 22-35 Numerologia ma jednak przyszłość Ale z drugiej strony to "warsztat relaksacyjny" , więc co ja się będę przejmował jakimś wersjami i rozkminiał czy to 9-12 czy 9-13 albo jakieś 9-18/9-19 Edytowane 23 Października przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi