_OldMan_ Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 6 godzin temu, chudyhunter napisał: Niestety gabloty bardzo utrudniają, a czasem wręcz uniemożliwiają wykonanie zdjęć modeli. Chyba, że się fotografuje aparatem z założonym filtrem polaryzacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) 8 minut temu, _OldMan_ napisał: Chyba, że się fotografuje aparatem z założonym filtrem polaryzacyjnym. Fotograf i znawca fotografii ze mnie taki, jak z koziej dupy trąba Aż musiałem sobie sprawdzić o czym do mnie piszesz Z tego co wyczytałem, to calkiem przydatny gadżet nawet do robienia zdjęć na codzień Edytowane 6 Maja 2022 przez chudyhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Cieszę się, że pomogłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 28 minut temu, chudyhunter napisał: Fotograf i znawca fotografii ze mnie taki, jak z koziej dupy trąba Przynajmniej modele ci wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 8 minut temu, Adamo722 napisał: Przynajmniej modele ci wychodzą Przydałoby się jeszcze opanować sztukę fotografii, bo jak na razie, to apartament robi ze mną co chce, a nie ja z nim Chociaż z drugiej strony może i dobrze, bo na zbyt dobrych zdjęciach byłoby za dużo widać tego czego nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Jak chcesz nas załamać kończ Szczecin A fotki jakie wyjdą to i tak ci wybaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 46 minut temu, chudyhunter napisał: ...jak na razie, to apartament robi ze mną co chce... 9 minut temu, Adamo722 napisał: A fotki jakie wyjdą to i tak ci wybaczymy ...zwłaszcza, jeśli ten apartament będzie dobrze obfotografowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Rafał B napisał: ...zwłaszcza, jeśli ten apartament będzie dobrze obfotografowany Hahahaha ahhhh te słowniki w telefonie... miało być oczywiście aparat Edytowane 6 Maja 2022 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 2 godziny temu, Adamo722 napisał: Jak chcesz nas załamać kończ Szczecin A fotki jakie wyjdą to i tak ci wybaczymy Kończę kończę, powoli, ale cały czas nad nim pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Wspaniała [praca. Oczu oderwać nie można. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Bardzo mi się podoba. Największe wrażenie robią na mnie zdjęcia z poziomu wody. Szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Wszystko wygląda udanie i jak zwykle piękna kompozycja. Jednak tym razem popełniłeś jeden kardynalny błąd. Jeśli to wersja z world of warships to jak wytłumaczysz że lotniskowiec płynie z samolotami, zamiast kampic w rogu mapy za wyspa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Maja 2022 Autor Share Napisano 12 Maja 2022 Jeszcze raz dzięki Panowie 3 minuty temu, unicaunica napisał: Wszystko wygląda udanie i jak zwykle piękna kompozycja. Jednak tym razem popełniłeś jeden kardynalny błąd. Jeśli to wersja z world of warships to jak wytłumaczysz że lotniskowiec płynie z samolotami, zamiast kampic w rogu mapy za wyspa? A widzisz i tutaj pojawia się mój kompletny brak wiedzy na temat WoWa Swoją drogą dorobić się tam takiego okrętu chyba nie jest łatwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 3 godziny temu, unicaunica napisał: Wszystko wygląda udanie i jak zwykle piękna kompozycja. Jednak tym razem popełniłeś jeden kardynalny błąd. Jeśli to wersja z world of warships to jak wytłumaczysz że lotniskowiec płynie z samolotami, zamiast kampic w rogu mapy za wyspa? Najpierw chyba do tej wyspy musi dopłynąć żeby ptaszki wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Maja 2022 Autor Share Napisano 12 Maja 2022 Nie wiem, nie znam się, ja tylko sklejam plastikowe zabawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 Pięknie. Ujęcia z poziomu wody robią szczególne wrażenie. Niezwykłość sylwetki Zeppelina i wbudowaną w niego prędkość udało się uchwycić bez pudła, a detale - nawet jeżeli tylko jako wprawka do dioramy Hakenterassen - robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 14 Lipca 2022 Share Napisano 14 Lipca 2022 W dniu 12.05.2022 o 18:43, unicaunica napisał: Wszystko wygląda udanie i jak zwykle piękna kompozycja. Jednak tym razem popełniłeś jeden kardynalny błąd. Jeśli to wersja z world of warships to jak wytłumaczysz że lotniskowiec płynie z samolotami, zamiast kampic w rogu mapy za wyspa? bo on właśnie spiernicza za inną wyspę, tak że nawet nie ma czasu zająć się porządnym nalotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Lipca 2022 Autor Share Napisano 14 Lipca 2022 17 minut temu, lejgo_inc napisał: Pięknie. Ujęcia z poziomu wody robią szczególne wrażenie. Niezwykłość sylwetki Zeppelina i wbudowaną w niego prędkość udało się uchwycić bez pudła, a detale - nawet jeżeli tylko jako wprawka do dioramy Hakenterassen - robią wrażenie. W zasadzie jest to model bez jakiejś większej waloryzacji. Dodałem jedynie uniwersalne relingi I dorobiłem kilka własnych elementów PE. Niestety model zestarzał się szybciej niż diorama i odbiegałby jakościowo. W dodatku jeśli już poświęciłem tyle czasu na robienie Szczecina, to szkoda to psuć modelem SF Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi