Bartas89 Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Zapraszam do galerii mojego pierwszego w życiu, do końca złożonego modelu auta. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 1, 2022 Super Moderator Share Posted May 1, 2022 Piękny model w pieknie wykonanej galerii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Poległ i powstał . Klosze chyba nie przyciemniane.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas89 Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 7 minut temu, cayman napisał: Poległ i powstał . Klosze chyba nie przyciemniane.? Tak, klosze nie przyciemniane, bo doszedłem do wniosku, że ładnie tego nie wykonam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Teraz, Bartas89 napisał: Tak, klosze nie przyciemniane, bo doszedłem do wniosku, że ładnie tego nie wykonam. Słuszna decyzja, na to jeszcze przyjdzie czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas89 Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 32 minuty temu, cayman napisał: Słuszna decyzja, na to jeszcze przyjdzie czas. Poza tym patrzyłem jak to wygląda u innych co robili ten model. Bardziej mi się podoba bez tego pomalowanego. W ogóle dziwne, bo instrukcja kazała malować nie klosz, a w środku ten chrom lampy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macio4ever Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Model bardzo spoko. Jako pierwszy, to mega wynik. Gratulacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 W dniu 1.05.2022 o 22:14, Bartas89 napisał: W ogóle dziwne, bo instrukcja kazała malować nie klosz, a w środku ten chrom lampy. No i prawidłowo. Widziałeś kiedyś przyciemniany klosz w seryjnym aucie? Ciemna jest cześć wkładu. Model czysty złożony, brakuje tylko kalkomanii na znaczkach i zaciskach, przydałby się wash nakrętek w kołach, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas89 Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 Godzinę temu, jakub476 napisał: No i prawidłowo. Widziałeś kiedyś przyciemniany klosz w seryjnym aucie? Ciemna jest cześć wkładu. Model czysty złożony, brakuje tylko kalkomanii na znaczkach i zaciskach, przydałby się wash nakrętek w kołach, Z tym washem, to dobry pomysł. Jeśli chodzi o kalkomanię to nie było takiego czegoś w zestawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Faktycznie na zaciski dodali tylko w wersji Nismo, ale na znaczki powinieneś mieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Super model. Pozdrawiam. Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Bardzo fajny! Od siebie dodałbym tylko pomalowanie na czarno krawędzi kloszy w reflektorach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts