Bartas89 Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Zapraszam do galerii mojego pierwszego w życiu, do końca złożonego modelu auta. 6 Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 1 Maja 2022 Super Moderator Napisano 1 Maja 2022 Piękny model w pieknie wykonanej galerii. 1 Cytuj
cayman Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Poległ i powstał . Klosze chyba nie przyciemniane.? Cytuj
Bartas89 Napisano 1 Maja 2022 Autor Napisano 1 Maja 2022 7 minut temu, cayman napisał: Poległ i powstał . Klosze chyba nie przyciemniane.? Tak, klosze nie przyciemniane, bo doszedłem do wniosku, że ładnie tego nie wykonam. Cytuj
cayman Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Teraz, Bartas89 napisał: Tak, klosze nie przyciemniane, bo doszedłem do wniosku, że ładnie tego nie wykonam. Słuszna decyzja, na to jeszcze przyjdzie czas. Cytuj
Bartas89 Napisano 1 Maja 2022 Autor Napisano 1 Maja 2022 32 minuty temu, cayman napisał: Słuszna decyzja, na to jeszcze przyjdzie czas. Poza tym patrzyłem jak to wygląda u innych co robili ten model. Bardziej mi się podoba bez tego pomalowanego. W ogóle dziwne, bo instrukcja kazała malować nie klosz, a w środku ten chrom lampy. Cytuj
macio4ever Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Model bardzo spoko. Jako pierwszy, to mega wynik. Gratulacje. 1 Cytuj
jakub476 Napisano 4 Maja 2022 Napisano 4 Maja 2022 W dniu 1.05.2022 o 22:14, Bartas89 napisał: W ogóle dziwne, bo instrukcja kazała malować nie klosz, a w środku ten chrom lampy. No i prawidłowo. Widziałeś kiedyś przyciemniany klosz w seryjnym aucie? Ciemna jest cześć wkładu. Model czysty złożony, brakuje tylko kalkomanii na znaczkach i zaciskach, przydałby się wash nakrętek w kołach, Cytuj
Bartas89 Napisano 4 Maja 2022 Autor Napisano 4 Maja 2022 Godzinę temu, jakub476 napisał: No i prawidłowo. Widziałeś kiedyś przyciemniany klosz w seryjnym aucie? Ciemna jest cześć wkładu. Model czysty złożony, brakuje tylko kalkomanii na znaczkach i zaciskach, przydałby się wash nakrętek w kołach, Z tym washem, to dobry pomysł. Jeśli chodzi o kalkomanię to nie było takiego czegoś w zestawie. Cytuj
jakub476 Napisano 4 Maja 2022 Napisano 4 Maja 2022 Faktycznie na zaciski dodali tylko w wersji Nismo, ale na znaczki powinieneś mieć. Cytuj
Trojan Napisano 13 Maja 2022 Napisano 13 Maja 2022 Bardzo fajny! Od siebie dodałbym tylko pomalowanie na czarno krawędzi kloszy w reflektorach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi