Bartas89 Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Zapraszam do galerii mojego pierwszego w życiu, do końca złożonego modelu auta. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Maja 2022 Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2022 Piękny model w pieknie wykonanej galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Poległ i powstał . Klosze chyba nie przyciemniane.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 7 minut temu, cayman napisał: Poległ i powstał . Klosze chyba nie przyciemniane.? Tak, klosze nie przyciemniane, bo doszedłem do wniosku, że ładnie tego nie wykonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Teraz, Bartas89 napisał: Tak, klosze nie przyciemniane, bo doszedłem do wniosku, że ładnie tego nie wykonam. Słuszna decyzja, na to jeszcze przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 32 minuty temu, cayman napisał: Słuszna decyzja, na to jeszcze przyjdzie czas. Poza tym patrzyłem jak to wygląda u innych co robili ten model. Bardziej mi się podoba bez tego pomalowanego. W ogóle dziwne, bo instrukcja kazała malować nie klosz, a w środku ten chrom lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Model bardzo spoko. Jako pierwszy, to mega wynik. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 W dniu 1.05.2022 o 22:14, Bartas89 napisał: W ogóle dziwne, bo instrukcja kazała malować nie klosz, a w środku ten chrom lampy. No i prawidłowo. Widziałeś kiedyś przyciemniany klosz w seryjnym aucie? Ciemna jest cześć wkładu. Model czysty złożony, brakuje tylko kalkomanii na znaczkach i zaciskach, przydałby się wash nakrętek w kołach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Maja 2022 Autor Share Napisano 4 Maja 2022 Godzinę temu, jakub476 napisał: No i prawidłowo. Widziałeś kiedyś przyciemniany klosz w seryjnym aucie? Ciemna jest cześć wkładu. Model czysty złożony, brakuje tylko kalkomanii na znaczkach i zaciskach, przydałby się wash nakrętek w kołach, Z tym washem, to dobry pomysł. Jeśli chodzi o kalkomanię to nie było takiego czegoś w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 Faktycznie na zaciski dodali tylko w wersji Nismo, ale na znaczki powinieneś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Super model. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Bardzo fajny! Od siebie dodałbym tylko pomalowanie na czarno krawędzi kloszy w reflektorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi