Grzes Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 9 godzin temu, Vieh_san napisał: No aż szkoda, że właściwie to koniec sklejania Heheee, wyszło więcej naszej gadaniny niż samego warsztatu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 2 godziny temu, Grzes napisał: Heheee, wyszło więcej naszej gadaniny niż samego warsztatu... 35 elementów nie licząc blaszek. No i żeby to można było na jakieś sekcje podzielić, a tutaj właściwie dodaje się wszystkie pierdołki do rdzenia którym jest silnik ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 Żeby nie było, że całkiem przegadany ten warsztat to zdjęcie po podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 I ostatnie po kolorze bazowym i złożony na sucho. Będę musiał pomalować kierownicę, pedały, siedzisko, dźwignie, rurę wydechową, oczywiście reflektory. Wytrę pedały i podłogę trochę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Cześć! Wygląda bardzo dobrze, najlepsze jest to, że nawet w takim powiększeniu wszystko jest bardzo czysto zrobione. Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 W dniu 30.05.2022 o 09:32, Vieh_san napisał: Dziękuję wam za przybliżenie mi tematu w każdym razie i tak jak mi się go uda zrobić to postawię go obok mojego migacza. Zrób scenkę jak nasi polecieli z bratnią wizytą na czeskie lotnisko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 11 minut temu, martinello napisał: Zrób scenkę jak nasi polecieli z bratnią wizytą na czeskie lotnisko... Tak mam taki sam pomysł ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Właściwie traktorek ukończyłem, została belka holownicza i będzie można łączyć jedno z drugim ;D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Panie kochany, pięknie to wyszło! Moje klimaty. Jeszcze jakbyś na nim traktorzystę posadził... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Bardzo ładnie wyszło. Jaki to kolor ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 9 minut temu, Grzes napisał: Panie kochany, pięknie to wyszło! Moje klimaty. Jeszcze jakbyś na nim traktorzystę posadził... Już się rozglądałem za figurkami, ale w tym temacie to jestem zielony i nawet nie wiem jak mam tego szukać specjalnie ;D 7 minut temu, Klapouch napisał: Bardzo ładnie wyszło. Jaki to kolor ? Gunze H 512- Russian Green 480 1947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 W temacie wszelakich tego typu figurek to dla mnie niezastąpione są elementy z tych zestawów Hasegawy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 2 godziny temu, Vieh_san napisał: Właściwie traktorek ukończyłem, została belka holownicza i będzie można łączyć jedno z drugim ;D Piękny, teraz Miga-15 przypinaj . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Oto i wycięty ostatni element. Pytania mi się nasuwają następujące: 1. Rozumiem, że te kółka które jeździły po ziemi były jakieś czarne, ewentualnie felgę miały srebrną? 2. Trzy bloczki od linki były takiego samego koloru co reszta? 3. Całość była pomarańczowa wchodząca w czerwony? 4. Czy ktoś ma zdjęcie takiej belki holowniczej? Bo ja nic w internecie nie znalazłem oprócz współczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 3 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2022 No i oto jest. Prace zakończone, następna będzie galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 14 godzin temu, Vieh_san napisał: belki holowniczej Fachowa nazwa - wodzidło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 14 godzin temu, Vieh_san napisał: 1. Rozumiem, że te kółka które jeździły po ziemi były jakieś czarne, ewentualnie felgę miały srebrną? 2. Trzy bloczki od linki były takiego samego koloru co reszta? 3. Całość była pomarańczowa wchodząca w czerwony? 4. Czy ktoś ma zdjęcie takiej belki holowniczej? Na wszystkie pytania odpowiedź: TAK 14 godzin temu, Vieh_san napisał: Bo ja nic w internecie nie znalazłem oprócz współczesnych. Bo, jak niedawno pisałem - w internecie g.... uzik jest To wprawdzie nasze, polskie, ale jakis obraz będziesz miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi